banner
banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ κρέατος

Το 1ο Φεστιβάλ Αίγειου και Πρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα...

Φούντ Φάκτορι

Το Φούντ Φάκτορι στη Θέρμη αποτελεί έναν χώρο με χαρακτήρα ή καλύτερα χαρακτήρες. Την πεινασμένη...

Brothers in Law

Με έντονες επιρροές από τη Νεοϋορκέζικη σκηνή και με ανοιχτή κουζίνα το μενού απαρτίζεται...

Σαββίκος στην Πολυτεχνείου: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...

Τα ασυναγώνιστα PAX burgers κάνουν την εμφάνισή τους στο Thessaloniki Burger...

Η γιορτή του burger επιστρέφει ξανά στην Θεσσαλονίκη και τα PAX, το καλύτερο μπεργκεράδικο...

Νέες γεύσεις στον Μπαχτσέ

  Ξεχωρίζει για τις γεύσεις και το περιβάλλον του και όταν έχει νέες προτάσεις στο...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

Cheeseburger Week…ON BOARD! Απόλαυσε 1+1 Burger…Drive Thru!

Από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ελάτε στο ON BOARD...

Εννιά διευθύνσεις με premium κρέας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν εστιατόρια που το συνώνυμο τους είναι το καλό και το ποιοτικό...

Φιλέτο Σολομωνίδη

Το εστιατόριο “Φιλέτο Σολομωνίδης” ήρθε για να μας εντυπωσιάσει με το μακρύ κατάλογο κρεατικών...

Οψοποιών Μαγγανείαι | Με την ίδια ποιότητα, σε καινούριο χώρο

Η Κωνσταντία Βογιατζόγλου έφτιαξε ένα εστιατόριο δίνοντας βάση στην Μεσογειακή κουζίνα, αφιέρωσε όλη της...

Μαλλιώρας: Το όνομα που γράφει ιστορία στο κοντοσούβλι 68 χρόνια

Η ιστορία της εταιρείας Μαλλιώρας, που ειδικεύεται στο κοντοσούβλι, ξεκινά το μακρινό 1955 από...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Τα Pax Burgers γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με έναν...

Μόνο για την Παρασκευή 8/3, τα Pax Burgers, "ντύσανε" όλα τα ψωμάκια των burgers...

Βραδυφαγείο Σουμάκι | H funky λαϊκή ταβέρνα που πρέπει να ανακαλύψεις

Η οδός Ακριτών στους Αμπελόκηπους, νότια της Μονής Λαζαριστών, είναι ένας κεντρικός δρόμος που...

Jailbirds: Το πιο εγκληματικά απολαυστικό street food!

Ήταν Μάρτης του '20, όταν για πρώτη φορά βρεθήκαμε αγκαλιά με τους τέσσερις τοίχους...

O Μανώλης

Ξεκίνησε το 1954 δουλεύοντας στη Γλυφάδα της Αττικής, σε ταβέρνα συγγενών όπου έμαθε τα...

7+1 συμβουλές για να φτιάξετε το πιο λαχταριστό burger στο σπίτι

Πώς θα φέρετε την πιο λαχταριστή γεύση στο σπιτικό burger; Αντικειμενικά η συνταγή είναι απλή...

Γοριλάκια

Χειροποίητο… Κάρβουνο…  Λαδόκολλα… Όλα τα κρέατα είναι της ώρας, ψημένα στα κάρβουνα και σερβίρονται στη...

Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους

Το Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε «θόρυβο» όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

τα πιο πρόσφατα