banner
banner

Εννιά διευθύνσεις με premium κρέας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν εστιατόρια που το συνώνυμο τους είναι το καλό και το ποιοτικό...

Βραδυφαγείο Σουμάκι | H funky λαϊκή ταβέρνα που πρέπει να ανακαλύψεις

Η οδός Ακριτών στους Αμπελόκηπους, νότια της Μονής Λαζαριστών, είναι ένας κεντρικός δρόμος που...

New entry: Στου Κυρ Γιώργη θα δοκιμάσεις παραδοσιακό αυθεντικό σουβλάκι

Πολλά λέγονται αναφορικά για το σουβλάκι και τις ρίζες του. Το μόνο βέβαιο είναι...

Το Στέκι Steakhouse: Οι λάτρεις του κρέατος έχουν το δικό τους...

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που...

Τα διάσημα «Βομβίδια» πάνε και Καλαμαριά

Τα διάσημα Βομβίδια, τα οποία φημίζονται για τα ζουμερά πικάντικα σουτζουκάκια τους, πάνε Ανατολικά...

Καντίνα Ντερλικατέσεν: Η πιο νόστιμη στάση της Θεσσαλονίκης

Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα...

Jailbirds: Το πιο εγκληματικά απολαυστικό street food!

Ήταν Μάρτης του '20, όταν για πρώτη φορά βρεθήκαμε αγκαλιά με τους τέσσερις τοίχους...

biscotto Best: Ποια είναι τα καλύτερα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπως τα...

Η σειρά των διαγωνισμών "biscotto Best" έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες...

U BAR PROJECT

Όταν μια χαλαρή συζήτηση μεταξύ φίλων μετατρέπεται σε όνειρο και το όνειρο παίρνει σάρκα...

Ένας Αυστραλός τρελαίνει τη Θεσσαλονίκη με τις γεύσεις του

Στην αρχή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη ανατολική Θεσσαλονίκη, κρύβεται μια πολύ ευχάριστη έκπληξη....

Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους

Το Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε «θόρυβο» όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

Παραστιές: Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά των...

Αυθεντική κρητική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το...

Στην πλατεία Μοριχόβου, για βραδιές με ζωντανή μουσική

Ανακαλύψτε στα Κιούπια στα Λαδάδικα γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας – μεσημέρι και βράδυ...

Οι σούβλες του μερακλή: Χειροποίητο κοκορέτσι και κρεατικά για μερακλήδες

Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και άλλα λαχταριστά κρεατικά γυρνάνε σε σούβλες και κάνουν το στομάχι μας...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...

Το Σταφύλι φτιάχτηκε για σένα

Δεν μπορείς καν να υποκριθείς πως δεν ξέρεις για ποιον χώρο σου γράφω. Το...

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Βγαίνουμε για Φαγητό στα Βομβίδια | Το διάσημο ψητοπωλείο στο Μοδιάνο

Ένα από τα παλαιότερα σημεία για φαγητό στη Στοά Μοδιάνο, ανακαινισμένο, το οποίο φημίζεται...

Κρέτοικος: Η κρητική κουζίνα και παράδοση στα καλύτερα της

Ο Κρέτοικος είναι ένα σύγχρονο κρητικό Εδεσματοπωλείο στην οδό Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 36. Δημιουργήθηκε...

τα πιο πρόσφατα