banner
banner
biscotto members

Την Παρασκευή 19.06, έλα στην αυλή του biscotto για Dirty Pork...

🔥NEW DATE🔥 Λόγω καιρικών συνθηκών το event Dirty Pork & Cocktails στην αυλή του...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Η Lady Butcher, το κορυφαίο burger στον κόσμο και οι νόστιμες...

Αν δεν έχεις ακουστά τη Lady Butcher, θα τη γνωρίσεις καλά ευθύς αμέσως. Η...

Μπαχτσές: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Υπάρχει στην πόλη ένας Μπαχτσές που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμησή του και για...

Rio de Ouzeiro: Αυτό είναι το μεγαλύτερο party της Τσικνοπέμπτης στη...

Μία από τις πιο ιστορικές στοές του κέντρου, ταυτισμένη με το καλό φαγητό και...

Βομβίδια

Ένα από τα παλαιότερα σημεία για φαγητό στη Στοά Μοδιάνο, ανακαινισμένο, το οποίο φημίζεται...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Ο λόγος για να επισκεπτόμαστε συχνά τη Θέρμη

Το λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε θόρυβο όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...

Σαββίκος στην Πλατεία Αριστοτέλους: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...

Το Στέκι Steakhouse: Οι λάτρεις του κρέατος έχουν το δικό τους...

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που...

5+1 εστιατόρια που ξέρουν πολύ καλά από κρέας

Έχει αλλάξει το τοπίο στη γαστρονομία και σε ό,τι αφορά τα κρεατικά, με πολλά...

Αλατοπίπερο: Ένας χώρος αφιερωμένος εξαιρετικά στην κρεατοφαγία

Οι πιστοί πελάτες του το εκτιμούν για την εξειδίκευση στο κρέας, η γεύση του...

Black Dagger: Ένα ultra burger spot στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Το Black Dagger δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη της ομάδας τού «Μπες στο ψητό»...

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ κρέατος

Το 1ο Φεστιβάλ Αίγειου και Πρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα...

Αφιέρωμα: Που Τρώμε Καλό Κρέας στη Θεσσαλονίκη;

Προτάσεις...φιλέτο Παραδοσιακές ταβέρνες με ιστορία συνυπάρχουν με νέες προτάσεις και οι λάτρεις του καλομαγειρεμένου και...

Barbeque, το ελληνικό, και πως θα το αναβαθμίσετε

Οι καλοκαιρινές εικόνες και αναμνήσεις δεν περιλαμβάνουν μόνο παραλίες, ηλιοβασίλεμα και βουτιές στη θάλασσα...

Brizola: Γιατί είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης;

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή που άνοιξε. Ένας...

Που διαλέγεις burger και έχεις δωρεάν κρασί ή μπύρα;

Ποιος λέει όχι σ' ένα ζουμερό burger και ειδικά όταν το απολαμβάνεις σ' ένα...

Τσελεμεντές Ελληνική Κουζίνα: Αγάπη στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Όσο μεγαλώνουμε η νοσταλγική διάθεση για σπιτικό φαγητό και οι παιδικές αναμνήσεις γίνονται εντονότερες....

τα πιο πρόσφατα