banner
banner

Brizola: Γιατί είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης;

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή που άνοιξε. Ένας...

Black Dagger: Ένα ultra burger spot στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Το Black Dagger δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη της ομάδας τού «Μπες στο ψητό»...

Νέα Διαγώνιος | Ένα διακεκριμένο σημείο στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης

Νέα διαγώνιος στην Πλαστήρα. Σουτζουκάκια και χειροποίητος γύρος

Το Στέκι Steakhouse: Οι λάτρεις του κρέατος έχουν το δικό τους...

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που...

Η Lady Butcher, το κορυφαίο burger στον κόσμο και οι νόστιμες...

Αν δεν έχεις ακουστά τη Lady Butcher, θα τη γνωρίσεις καλά ευθύς αμέσως. Η...

Το πρώτο burger Κάνναβης δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη με γυναικεία υπογραφή

Για τη δημιουργικότητα και τις διακρίσεις της Lady Butcher σας έχω μιλήσει σε προηγούμενο...

Πού θα φας τον καλύτερο γύρο στη Θεσσαλονίκη

Μια νοστιμιά που χορταίνει, που συνδέεται με διάλειμμα από τη δουλειά, με καλή παρέα...

Hermanos

Στο Hermanos στην Καλαμαριά θα ανακαλύψεις Latin American-Mexican παραδοσιακές γεύσεις συνδυασμένες με πρώτες ύλες από...

Το Δίλαβο: Το φημισμένο παραδοσιακό ψητοπωλείο των δυτικών συνοικιών

Το αγαπημένο γευστικό μυστικό των κατοίκων των δυτικών συνοικιών, το Δίλαβο, θα σας φέρνει...

Βγαίνουμε για Φαγητό στα Βομβίδια | Το διάσημο ψητοπωλείο στο Μοδιάνο

Ένα από τα παλαιότερα σημεία για φαγητό στη Στοά Μοδιάνο, ανακαινισμένο, το οποίο φημίζεται...

Βγαίνουμε για Φαγητό στο Κρέατος Τέχνη | Το καινοτόμο κρεοπωλείο-εστιατόριο του...

Μία νέα αντίληψη σε ό,τι αφορά την εστίαση και το κρέας, ειδικότερα, έχει εδραιωθεί...

Καντίνα Ντερλικατέσεν: η πιο νόστιμη στάση της Θεσσαλονίκης

Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα...

Μπαλκόνι του Κρεωνίδη

Απ' το υπέροχο μπαλκόνι του 'ΚΡΕΩΝΙΔΗ' η θέα είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια του...

Βγαίνουμε για φαγητό στον Καναβίδη | Γεύσεις ποιότητας και χαμηλής τιμής

Ο «Καναβίδης», μια οικογενειακή επιχείρηση, ήδη από το ξεκίνημά του το 1974 μέχρι και...
biscotto members

Την Παρασκευή 19.06, έλα στην αυλή του biscotto για Dirty Pork...

🔥NEW DATE🔥 Λόγω καιρικών συνθηκών το event Dirty Pork & Cocktails στην αυλή του...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Μπαχτσές: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Υπάρχει στην πόλη ένας Μπαχτσές που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμησή του και για...

Rio de Ouzeiro: Αυτό είναι το μεγαλύτερο party της Τσικνοπέμπτης στη...

Μία από τις πιο ιστορικές στοές του κέντρου, ταυτισμένη με το καλό φαγητό και...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Ο λόγος για να επισκεπτόμαστε συχνά τη Θέρμη

Το λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε θόρυβο όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

τα πιο πρόσφατα