banner
banner

Moldee | Αισθητική στον χώρο και φιλοσοφία στις γεύσεις

Πρόκειται για πολυαναμενόμενη είσοδο και όχι άδικα. Με την υπογραφή του Βασίλη Μουρατίδη και...

Η Νέα Φωλιά

Όταν η παράδοση συναντά το σήμερα, το μόνο σίγουρο είναι οτι περνάνε όλοι καλά,...

Maestranza.skg: Ένα εστιατόριο με δικό του micro farm

Το Maestranza είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο που από την πρώτη στιγμή μας...

Τηγανιές & Σχάρες: Η ταυτότητα του καλού και ποιοτικού κρέατος!

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, του ποτού και του καλού φαγητού, στα...
biscotto members

Mangiare Gastro Bar | H ιταλική εμπειρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σ’ έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στη γωνία Κομνηνών και Μητροπόλεως, οι...

Blanc Gastrobar: μια ολοκληρωμένη εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Ένας άνετος χώρος όπου κυριαρχεί το λευκό, οι...

Μία Πόρτα Ανοιχτή που δημιουργεί μοναδικές γεύσεις και σας καλεί να...

Στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, εκεί που χτυπά η καρδιά του πολιτισμού και της τέχνης,...

Mozaic: Το μωσαϊκό των πέντε αισθήσεων

Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όπως ακριβώς ένα μωσαϊκό αποτελείται από πολύχρωμες...

Το εστιατόριο Κορυφή θα γίνει το στέκι της παρέας

Το εστιατόριο "Κορυφή" είναι η ιδανική λύση για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν με την...

Ciel Bar Restaurant: Ένας χώρος στη Θεσσαλονίκη που μαγνητίζει

To Ciel σε μαγνητίζει, αρχικά, με τη διακόσμηση του χώρου και τη θέα στη...

Marrone Restaurant

Ένας νέος χώρος με υψηλή αισθητική, εκλεκτές γεύσεις και μοντέρνα προσέγγιση στην Μεσογειακή Κουζίνα...

Φανός: Μια νόστιμη και φιλόξενη γωνιά στην Αγίου Μηνά

Ποια είναι τα βασικά συστατικά μιας καλής εξόδου για φαγητό; Νόστιμα πιάτα, ευχάριστες εκπλήξεις...

Mezen Salonica: Πάντρεμα Βολιώτικης τσιπουροποσίας με Θεσσαλονικιώτικο αέρα

Από την έναρξη λειτουργίας του το Μεζέν έχει χαρακτηριστεί ως ο ναός των αποσταγμάτων...

Οψοποιών Μαγγανείαι | Με την ίδια ποιότητα, σε καινούριο χώρο

Η Κωνσταντία Βογιατζόγλου έφτιαξε ένα εστιατόριο δίνοντας βάση στην Μεσογειακή κουζίνα, αφιέρωσε όλη της...

Raffaele | Η πιο value for money pizza και pasta τώρα...

Είμαι σίγουρος ότι ο Raffaele Esposito, ο άνθρωπος που δημιούργησε στα 1889 την Pizza...

Pulled Meat Factory: Καπνιστό, ζουμερό και «μαδημένο»!

Προσπάθησε να κάνεις εικόνα αυτά που θα σου περιγράψω. Νότια Αμερική, σούρουπο, σ’ ένα...

Acosta: Ένα εργοστάσιο γεύσεων που θυμίζει το σπίτι σου!

Αυτή η ανάρτηση δημιουργείται για να σας συστήσει ένα εργαστάσιο... γεύσεων που φτιάχτηκε για...

Κτήμα Περέκ

Μόλις 30 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη σ’ένα ορεινό ποντιακό χωριό, το Μονοπήγαδο με...

SKY | BAR: Το πιο εντυπωσιακό Pool Bar & Restaurant

Στον 7ο όροφο του "THE MET HOTEL", το αφοπλιστικά ειδυλλιακό S K Y |...

Ντάνγκαρα: Το εστιατόριο με τις παραδοσιακές γεύσεις από τη Μακεδονία

Σε έναν υπέροχο εσωτερικό χώρο, φιλόξενο, ζεστό και διακοσμημένο με vintage στοιχεία, στο κέντρο...

τα πιο πρόσφατα