banner
banner

Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

Προμηθευόμαστε νηστίσιμες λιχουδιές από τον Cookie Man

Ποιος είπε ότι οι νηστίσιμες επιλογές δεν είναι λαχταριστές ή ότι τα γλυκά είναι απαγορευτικά...

Μπεζές: Γλυκές φθινοπωρινές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κυδώνι

Εδώ και δεκαετίες το Ζαχαροπλαστείο Μπεζές είναι σήμα κατατεθέν για όσους θέλουν να απολαύσουν...

Ο Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης με το διαφορετικό παγωτό

"Κάθε μου γλυκό πρέπει να είναι και μια ευχάριστη έκπληξη για τον καταναλωτή που...

Η Biscotti Tsoungari μας μιλάει για τα 100 χρόνια δημιουργίας γλυκών...

Πολλές φορές υπάρχουν εταιρείες με ενδιαφέρουσα παράδοση που εξελίσσονται, καινοτομούν στον χώρο τους, κάνουν...

Ζαχαροπλαστεία Ήλιος: Μία γλυκιά ιστορία που ξεκινάει από το 1938!

Τα Ζαχαροπλαστεία Ήλιος «κουβαλούν» στην πλάτη τους μία γλυκιά ιστορία που ξεκινάει από το 1938...

Secupa: Ένας προϊοντικός παράδεισος που σου προσφέρει τα πάντα!

Ποιοτικός καφές, περισσότερες από 40 επιλογές πρωινού και φουρνιστών, ιδιαίτερα προϊόντα ντελικατέσεν, γλυκίσματα, ποικιλίες...

Κόκκινος Σκούφος: Οι street food λουκουμάδες που γλυκαίνουν κάθε σου στιγμή!

Οι χρυσαφένιοι λουκουμάδες του Κόκκινου Σκούφου επανασυστήνονται στους λάτρεις του είδους, έχοντας πλέον αναβαθμισμένη...

Το Gelato Lab είναι για τους απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού

Στα δυτικά, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη τώρα που καλοκαιριάζει. Ο...

Best of Delivery & Take Away | Grandma’s Recipe

Βάζεις την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς και τα πιο ποιοτικά υλικά, φτιάχνεις πεντανόστιμους λουκουμάδες...

biscotto Best: Ποια είναι τα καλύτερα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπως τα...

Η σειρά των διαγωνισμών "biscotto Best" έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες...

La Fornaretta

Ανοιχτά: 06:00 - 22:00 Κυριακή έως 15:00 Το "La Fornaretta" αποτελεί διαχρονική αξία. Μια οικογενειακή επιχείρηση που...

Crash Test: Τα καλύτερα εκλέρ της Θεσσαλονίκης

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εκλέρ; Για κάποιον που αναζητά μια γλυκιά απόλαυση,...

Petit Four

Ανοιχτά: 9:00 - 21:30 Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως εδώ και 5 χρόνια η Καρόλου...

Citron Parisserie: Γλυκός παράδεισος γεμάτος τάρτες και προφιτερόλ!

Ένας γλυκός παράδεισος στολίζει εδώ και μήνες τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Το Citron Patisserie...

Τα Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου υποδέχονται τα Χριστούγεννα με τους πιο γλυκούς πειρασμούς

Με μια ιστορία τουλάχιστον επτά δεκαετιών στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και με εκείνα τα...

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα γλυκά έκαναν την εμφάνισή τους

Ο Δεκέμβρης είναι εδώ κι εμείς εννοείται ότι έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για...

Albeta: Η διαχρονική αξία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Albeta Mediterranean Bakery συστήθηκε στους Θεσσαλονικείς το 2011 και από τότε δεν έχει σταματήσει να...

Μιχαηλίδης

Ανοιχτά: 05:00 - 21:00 Κυριακή: 07:00 - 17:00 Λιχουδιές, αλμυρές και γλυκές, σε έναν χαρακτηριστικό δρόμο...

Τιτάνια: Παράδοση από το 1935, αυθεντικότητα και σύγχρονη ματιά

Για να χτιστεί μία μεγάλη παράδοση, θα πρέπει σε κάθε εποχή να προστίθεται ένα...

τα πιο πρόσφατα