banner
banner

ZEO Bakers: η ανερχόμενη δύναμη στα αρτοσκευάσματα είναι από τη Θεσσαλονίκη

Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την ποιότητα των...

biscotto food videos – φτιάχνουμε σπανακοκεφτέδες

Μια σειρά food videos του biscotto.gr σε συνεργασία με τον Μπάρμπα Στάθη για να...

Φιλέτο πέστροφας με φουντούκια

ΥΛΙΚΑ (1 μερίδα) 200 γρ. φιλέτο πέστροφας 15 γρ. φρέσκο βούτυρο 8 γρ. φουντούκι ψίχα αλάτι-πιπέρι μαϊντανός ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε πολύ καλά...

Απολαυστικό κριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ και αρωματική sauce ταχινιού

Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω”...

Νόστιμα λινγκουίνι με χταπόδι και μανιτάρια

Ο συνδυασμός χταποδιού και μανιταριών μπορεί να ακούγεται περίεργος, ωστόσο γευστικά είναι επιτυχημένος, όπως...

Η κουζίνα της Hoover μας προσκαλεί στο κατάστημα Κωτσόβολος Ευκαρπίας σε...

Δύο events με θέμα τη μαγειρική και με ξεχωριστούς καλεσμένους μας περιμένουν στο κατάστημα...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Κάτι πολύ γλυκό στήνεται στο biscotto coffee+

Η ομάδα του biscotto thessaloniki παρουσιάζει το ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο στον πολυχώρο της, biscotto coffee+, στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού...

Με το ζύγι: Το πιο όμορφο παντοπωλείο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Το παντοπωλείο-delicatessen "Με το ζύγι", στην Πολίχνη, μας προσφέρει καθημερινά ένα όμορφο ταξίδι στους...

Wine Law: Ένα ιδιαίτερο σημείο για το κρασί και το καλό...

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί...

ERGON ΑΓΟΡΑ

Κατεβαίνεις μερικά σκαλάκια στην Π. Μελά και ανοίγεται μπροστά σου ένας χώρος περίπου 1000...

Bio Fruit

Μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μέσα...

Συσκευασίες μουστάρδας με γραφή Braille από την Condito

Η Condito Α.Ε.Β.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων...

Cava Olympia: Με μακρόχρονη εμπειρία και γνώση

Από το 1974, η Cava Olympia, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς και  ξεδιψάει ακόμα...

Πέντε ιχθυοπωλεία-ψητοπωλεία για τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Όποιος θέλει μπακαλιάρο σκορδαλιά, φέτος, θα πρέπει να προνοήσει λίγο νωρίτερα. Έτσι για να...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...

H Condito δίνει λύσεις στους επαγγελματίες της εστίασης

Πάρα τον υποτιμητικό τρόπο που χρησιμοποιούμε στο σχήμα λόγου όταν λέμε «βάλε λίγη σάλτσα»...

 Vόras Flavors: αλείμματα πιπεριάς, μαρμελάδες και σιρόπια ασυναγώνιστης γεύσης

Το 2014 η οικογένεια Σφέτκου ιδρύει τη Vόras Flavors στους πρόποδες του Βόρα, του...

Αφιέρωμα: Επιλέγοντας κρασιά και αποστάγματα για τις γιορτές

Είναι από τους πρωταγωνιστές των γιορτών, στις συναντήσεις γύρω από το τραπέζι, συνοδεύουν εδέσματα,...

Το Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας

Είσαι Asian Lover; Μόλις βρήκες το στέκι σου στο Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας, στο...

Τρία κρασιά της εταιρείας Boutari συνοδεύουν ιδανικά τις γιορτινές στιγμές μας

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ένα γιορτινό τραπέζι χωρίς κρασιά Boutari, γι’ αυτό και εμείς...

τα πιο πρόσφατα