Απολαυστικό κριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ και αρωματική sauce ταχινιού

Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω”...

Ψωμί με προζύμι από τη chef του Le Cercle de Salonique,...

Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο της καραντίνας είναι η παρασκευή ψωμιού και γενικά...

Η ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. εξασφαλίζει εκλεκτά προϊόντα κρέατος και πουλερικών της Φλώρινας...

Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με σύγχρονο πρόσωπο που σέβεται, όμως, και την παράδοση στην...

Νόστιμη πίτα Κουρού με έτοιμο φύλλο, μανιτάρι, πράσο και ανθότυρο

Η ζύμη κουρού προσφέρεται για τόσες παρασκευές και είναι από τις αγαπημένες μου, οπότε...

Φιλέτο τσιπούρας με ψητό φινόκιο, αρωματική σάλτσα λεμονιού μ’ ένα τηγάνι...

Aυτό το πιάτο χρειάζεται ένα αντικολλητικό τηγάνι και 30' περίπου και θα σας το...

Νόστιμα λινγκουίνι με χταπόδι και μανιτάρια

Ο συνδυασμός χταποδιού και μανιταριών μπορεί να ακούγεται περίεργος, ωστόσο γευστικά είναι επιτυχημένος, όπως...

Εύκολη σαλάτα λάχανο-καρότο με σουρίμι και φυτική μαγιονέζα

Εύκολη, γρήγορη, δροσερή και με πολύ χαμηλά λιπαρά, μία σαλάτα που συνδυάζει την κλασσική...

Φτιάχνουμε φυτική σπιτική Μαγιονέζα με ελαιόλαδο και μπαχαρικά

Η φυτική μαγιονέζα κερδίζει έδαφος και για όσους ακολουθούν μία vegan διατροφή αλλά και...

Wine Law: Ένα ιδιαίτερο σημείο για το κρασί και το καλό...

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί...

Αβράμογλου: γράφει ιστορία με μπαχαρικά, μυρωδικά και άλλους θησαυρούς της φύσης

Είναι από τα πλέον καταξιωμένα καταστήματα στο είδος του με μία τεράστια ποικιλία προϊόντων...

ZEO Bakers: η ανερχόμενη δύναμη στα αρτοσκευάσματα είναι από τη Θεσσαλονίκη

Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την ποιότητα των...

 Vόras Flavors: αλείμματα πιπεριάς, μαρμελάδες και σιρόπια ασυναγώνιστης γεύσης

Το 2014 η οικογένεια Σφέτκου ιδρύει τη Vόras Flavors στους πρόποδες του Βόρα, του...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Κάτι πολύ γλυκό στήνεται στο biscotto coffee+

Η ομάδα του biscotto thessaloniki παρουσιάζει το ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο στον πολυχώρο της, biscotto coffee+, στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού...

Οι άνθρωποι είναι το «κεφάλαιο» πίσω από τα 40 χρόνια διαδρομής...

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικονομικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίσσονται μέσα...

Ελληνικό Παντοπωλείο μέχρι 31 Ιανουαρίου: Αγορές με -50%

Για τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων αγοράζετε τα πιο...

Συνταγή: Καλαμαράκι κοκκινιστό από τη Greek Mama Chef

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Συνταγή: Σπιτικά ρολάκια κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα από τη Greek...

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Συνταγή: Κοτόπουλο λεμονάτο με μουστάρδα και ρίγανη όπως της μαμάς!

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Ρολά κανέλας με μήλο και σταφίδες Ζακύνθου

Αποφασίσαμε να βάλουμε τις σταφίδες στη ζωή μας, τον μαγικό αυτό καρπό με τα...

H Condito δίνει λύσεις στους επαγγελματίες της εστίασης

Πάρα τον υποτιμητικό τρόπο που χρησιμοποιούμε στο σχήμα λόγου όταν λέμε «βάλε λίγη σάλτσα»...

τα πιο πρόσφατα