Το Μερακλίδικον: Εκεί όπου η μοντέρνα ελληνική γαστρονομία συναντάει την ελληνική...

Το BeerFabrica και το Κοντραμπάντο σας προσκαλούνε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Εκεί όπου η...

Carbonara the right way: Το πρώτο Carbonara Party της χρονιάς είναι...

Η παράδοση έγινε θεσμός και το πρώτο party της χρονιάς είναι γεγονός μαζί με...

Τα new entries της Θεσσαλονίκης που ξεχώρισαν

H Θεσσαλονίκη εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούργιους χώρους τόσο για καφέ και ποτό όσο και...

Σε αυτά τα μεζεδοπωλεία της πόλης θα φάμε θαλασσινούς μεζέδες τα...

Ανήμερα των Θεοφανείων σε όλη τη χώρα επικρατεί το έθιμο με το πέταγμα του σταυρού και...

FNL Guide: Αυτοί είναι οι 100 σημαντικότεροι και πιο επιδραστικοί σεφ...

Το FNL ξεχώρισε τους 100 κορυφαίους σεφ της χρονιάς που επηρέασαν θετικά και άφησαν...

Free Tacos Day: Το street food έτσι όπως δεν το έχεις...

Όλοι μας αναζητούμε ένα ωραίο και ήσυχο spot για να απολαύσου με το φαγητό...

Τρία βραβεία στα Estia Awards 2023 για το Asian House

Το Asian House, η αλυσίδα εστιατορίων Ασιατικής Κουζίνας με τα τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη,...

6ο Thessaloniki Street Food Festival: Γιορτή για Foodies στη ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου μετά μουσικής, επιστρέφει δριμύτερη και το 2023, για το...

Πού θα φας katsu sando στη Θεσσαλονίκη;

Τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στα εστιατόρια και καφέ της πόλης να...

Εσύ πετυχαίνεις τους Στόχους σου; Με τη Mindset Coach Χριστίνα Πίκουλα

Εσύ πετυχαίνεις τους Στόχους σου; Το ήξερες ότι το 80% εγκαταλείπουν τους στόχους τους τις...

Θάνος Πήχας | O chef του Apallou έχει κάνει την ανατροπή

To Apallou, ένας sui generis χώρος, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, εδώ...

Fine Dine, Drink and Being με έμπνευση Νέας Υόρκης στο Salonica...

Οι δημιουργοί του project FineBeing μας προσκαλούν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά...

Brunch δια χειρός Ντίνας Νικολάου για καλό σκοπό

Στις 18 Δεκεμβρίου, το Onoma Hotel, ενώνει τις δυνάμεις του με τη χαρισματική σεφ...

Το Μαμαλούκα μεγαλώνει και εξελίσσεται

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο λιμάνι και στα Λαδάδικα, άνθρωποι από τα πέρατα της...

Τρεις βραβευμένοι σεφ δημιουργούν bao για καλό σκοπό

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε νωρίτερα το Thess Bao και μαζί με τρεις κορυφαίους Έλληνες Chef’s δημιούργησαν bao...

Το Μανιτάρι: Γιατί ξεχωρίζει και παραμένει στα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης;

Το χαρακτηριστικό που έχει το Μανιτάρι είναι η συνύπαρξη της ποιότητας, της δημιουργικής ελληνικής...

Free Pizza Day: Σβήνει τα τρία της κεράκια και το γιορτάζει...

H pizza είναι πάντοτε καλή ιδέα, αν είναι και η Pizza Hood είναι ακόμα...

Tο Makedonia Palace στρώνει τα γιορτινά του τραπέζια και ετοιμάζει εντυπωσιακά...

Το Makedonia Palace σας προσκαλεί στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και...

EURICE: ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο για να επιλέξουμε ευρωπαϊκό ρύζι για...

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής...

New entries: Οι αφίξεις που αξίζει να ανακαλύψεις στη Θεσσαλονίκη

Η γοητεία του να ανακαλύπτεις νέα μέρη για φαγητό, καφέ και ποτό είναι αδιαμφισβήτητα...

τα πιο πρόσφατα