Τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου στα Patafritas

Το αγαπημένο Patafritas τιμά το έθιμο του μπακαλιάρου και έτσι οι λάτρεις του Street Food,...

Το Μερακλίδικον: Οι σεφ του Κοντραμπάντο μπαίνουν στην κουζίνα του Beer...

Η ελληνική μοντέρνα γαστρονομία συναντά την ελληνική χειροποίητη μπύρα για μία βραδιά! Συγκεκριμένα, την Παρασκευή...

Το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2021 δεν είναι έκπληξη

Ο διεθνής θεσμός γαστρονομικών βραβείων, The World’s 50 Best Restaurants, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη λίστα των...

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 5 ηπείρους διοργανώνεται μέσα στον Μάιο για...

Το FineBeing διοργανώνει το επόμενο γαστρονομικό του event την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Hyatt...

Surf n’ Turf: ένα διαφορετικό μη συμβατικό μενού, θα απολαύσουμε αυτή...

Surf n’ Turf Ένα διαφορετικό μη συμβατικό μενού από τον chef @andreasklavdianos θα απολαύσουμε την...

Το Αμπελήσιους προτείνει

Το Αμπελήσιους, της Οινοποιίας Αδερφών Γεωργιάδη, επιλέγει για εμάς 10 αγαπημένα στέκια της πόλης,...

Το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki και το κτήμα Porto Carras μας...

Το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki και το κτήμα Porto Carras μας προσκαλούν, στα πλαίσια...

Το Φαγητό Είναι Παντού | S1, Ep1 Διαθέσιμο τώρα στο YouTube

Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...

Οι φετινές Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας έχουν υπογραφή Αγίου Όρους

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα...

Valentine’s Day: Μενού για δύο στην απόλυτη cevicheria με την ανοιχτή...

Περνώντας την πύλη της Αγοράς Μοδιάνο, συναντάς μια cevicheria, που περιστρέφεται ουσιαστικά γύρω από...

Σαρακοστιανή Κουζίνα | 40 ημέρες για να απολαύσεις νηστίσιμα μενού σε...

To biscotto thessaloniki σας προσκαλεί στη Σαρακοστιανή Κουζίνα, μία γαστρονομική εμπειρία 40 ημερών για την περίοδο...

Παντοπωλεία με την ποιότητα ΘΕΣγάλα: Άνοιξαν τις πόρτες τους στην Θεσσαλονίκη

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, συμπληρώνει πια 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας...

«Η γεύση στη Θεσσαλονίκη» επιστρέφει με μια διαδρομή- πάρτι στις αγορές

«Η γεύση στη Θεσσαλονίκη» επιστρέφει με μια διαδρομή- πάρτι στις αγορές. Η Thessaloniki Walking Tours με οδηγό...

Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

Σκοπός της εταιρείας Πήγασος είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως  τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς...

Ραντεβού στον ήλιο με αυθόρμητη εκδρομή. Εδώ δεν αργούμε…

Ξεκινήσαμε χωρίς πρόγραμμα και βρεθήκαμε…Χαλκιδική. Σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, μια καθημερινή χωρίς...

Δοκιμάσαμε TsiknoBurger: Ποιος είπε ότι το σωστό τσίκνισμα γίνεται μόνο με...

Ποιος είπε ότι η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται μόνο στις ταβέρνες; Ποιος είπε ότι το σωστό...

“Πλάθω κουλουράκια…” για καλό σκοπό, στα Γατίδης Fresh!

Αυτές τις γιορτές για 2η χρονιά, στα Γατίδης Fresh “Πλάθουμε κουλουράκια” για καλό σκοπό...

Vizeat: Μια διαδικτυακή πλατφόρμα για γαστρονομικά ταξίδια

Για να γνωρίσεις έναν τόπο, πρέπει να δοκιμάσεις την κουζίνα του, λένε όσοι αγαπούν...

To Made in Thessaloniki Food Basket ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το oríste της Places and Flavors στο Βερολίνο. Η Places &...

Παγκόσμια Ημέρα Άρτου: Ένα ψωμί για όλους στα Γατίδης Fresh!

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου τα καταστήματα Γατίδης Fresh υλοποιούν...

τα πιο πρόσφατα