Το Mahalo Civilized Food υποδέχεται τον γνωστό chef Θοδωρή Παπανικολάου

Για μια και μοναδική βραδιά το Mahalo Civilized Food θα έχει τη χαρά και...

Το Basilico ξεχωρίζει και ξέρουμε γιατί…

Έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα σημεία στην πόλη για τους πιστούς...

Το Oktoberfest στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Με γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ, όπως το κότσι με ξινό λάχανο και το λουκάνικο με...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet-up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην...

Street fiesta και brunch on the road στα Άνω Λαδάδικα

Το αγαπημένο event επιστρέφει! Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η Βεροίας στα Άνω Λαδάδικα, μετατρέπεται ξανά...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια και το γιορτάζει με Cocktail Party...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια δημιουργίας και γεύσης και μας υποδέχεται την Παρασκευή 21...

Τα ΒορΟινά επιστρέφουν στο Λιμάνι με θεματικά περίπτερα και εκδηλώσεις

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών...

Τα γευστικά ραντεβού της Παρασκευής συνεχίζονται. Εσύ δοκίμασες;

Ένα special menu με έμπνευση από την Καραϊβική, ανανεωμένα cocktails και τα κατάλληλα μουσικά...

Ο Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης με το διαφορετικό παγωτό

"Κάθε μου γλυκό πρέπει να είναι και μια ευχάριστη έκπληξη για τον καταναλωτή που...

Ποιο είναι το ελληνικό απόσταγμα με παράδοση 150 χρόνων;

Μια οικογένεια συνεχίζει και σήμερα να προσφέρει ένα από τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα προσθέτοντας...

Η Uma σερβίρει αυτή την Παρασκευή ειδικό μενού

Το γαστρονομικό project του chef Ανδρέα Κλαυδιανού και της pastry chef Σίσσυ Καρακολίδου, που...

Botrini Week: Δοκιμάσαμε τα δύο degustation menu και αυτές είναι οι...

Πρώτη ημέρα της Botrini Week, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και φυσικά δε θα λείπαμε από...

Γαστρονομικό Project: Δήλωσε ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου!

Το 1ο Thessaloniki Restaurant Days αποτελεί ένα ιδιαίτερο Γαστρονομικό Project του biscotto thessaloniki. Πρόκειται για...

Ραντεβού στον ήλιο με αυθόρμητη εκδρομή. Εδώ δεν αργούμε…

Ξεκινήσαμε χωρίς πρόγραμμα και βρεθήκαμε…Χαλκιδική. Σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, μια καθημερινή χωρίς...

Crash Test: Τα καλύτερα εκλέρ της Θεσσαλονίκης

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εκλέρ; Για κάποιον που αναζητά μια γλυκιά απόλαυση,...

Συνέντευξη Έκτορας Μποτρίνι: Κοιτάζουμε την παράδοση και εξελισσόμαστε

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο γνωστός chef με τις πολλές διακρίσεις μας εξηγεί ότι...

Botrini Week: Καλοκαιρινή γαστρονομική εβδομάδα σε προνομιακές τιμές

Τo biscotto thessaloniki, το Ciel Bar-Restaurant (Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης) και ο...

Estia Awards 2019: Who’s the best in town?

Με 20+ νέες κατηγορίες και λανσάροντας τους πολυπόθητους τίτλους διάκρισης “Best in Town”, τα...

Ραντεβού στον Ήλιο της Θεσσαλονίκης. Εδώ δεν αργούμε…

Μια απρόσμενη αλλά απολαυστική συνάντηση μιας παρέας. Τα απογεύματα του καλοκαιριού σε μια πόλη που...

Καλύτερη Μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης: Ψήφισε και Κέρδισε!

Tο biscotto thessaloniki συνεχίζει τη διεξαγωγή μιας Σειράς Διαγωνισμών με στόχο την ανάδειξη των Καλύτερων Προτάσεων και...

τα πιο πρόσφατα