banner

Το Thessbrunch επιστρέφει για να γεμίσει τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας

Το φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγών και νέων ξεκινημάτων και από αυτή τη συνήθεια δεν...

Αφιέρωμα: Που Τρώμε Καλό Κρέας στη Θεσσαλονίκη;

Προτάσεις...φιλέτο Παραδοσιακές ταβέρνες με ιστορία, συνυπάρχουν με νέες προτάσεις και οι λάτρεις του καλομαγειρεμένου και...

Ανακοινώθηκαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2018

Πολύ θετική η παρουσία και της Θεσσαλονίκης με 20 διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες όπως...

Γατίδης School Packs – σωστή διατροφή στο σχολείο

Τα Γατίδης School Packs τα οποία απέσπασαν ασημένιο βραβείο concept 2017 στα βραβεία ελληνικής...

[email protected]: Ένα διήμερο με γεύσεις και αρώματα Ανατολής

Tο Asian House ταξιδεύει και μαγειρεύει! Το μοναδικό food trip συνεχίζεται για ένα απολαυστικό 2ήμερο γεμάτο με...

Κλειστό μέχρι νεωτέρας γνωστό bistro-restaurant του κέντρου

Ένα από τα αγαπημένα στέκια πολλών καλλιτεχνών και ανθρώπων που απολαμβάνουν το καλό φαγητό...

O Γιάννης Κουρκουρίκης προτιμάει τα lifeChef by Γατίδης Fresh

O Γιάννης Κουρκουρίκης είναι 25 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην κωπηλασία, έχει άπειρες διεθνείς διακρίσεις,...

Ραντεβού στα κουτούκια!

Όταν πρόκειται για δύο ποτήρια κρασί, μεζέδες για όλα τα γούστα και στίχους που...

Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού, στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food...

Ο Foodscriber απολαμβάνει μια τριλογία γευστικής ηδονής στο Cookie Man

Το biscotto.gr αυτή τη φορά, με έστειλε σε ένα Θησαυροφυλάκιο Γεύσεων! Δεν υπάρχει λόγος να...

Το Mahalo Civilized Food υποδέχεται τον γνωστό chef Θοδωρή Παπανικολάου

Για μια και μοναδική βραδιά το Mahalo Civilized Food θα έχει τη χαρά και...

Το Basilico ξεχωρίζει και ξέρουμε γιατί…

Έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα σημεία στην πόλη για τους πιστούς...

7 μαγαζιά – τρύπες που λατρεύουμε στη Θεσσαλονίκη

Εδώ όλοι γίνονται εύκολα μία παρέα. Έχουν το δικό τους κοινό, είναι αυθεντικά και...

Το Oktoberfest στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Με γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ, όπως το κότσι με ξινό λάχανο και το λουκάνικο με...

13+1 προτάσεις στη Θεσσαλονίκη για τους λάτρεις της έθνικ κουζίνας

Η έθνικ κουζίνα τα τελευταία χρόνια αποτελεί αγαπημένη γευστική τάση παγκοσμίως και παραπέμπει στην παραδοσιακή εθνική...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet-up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην...

Street fiesta και brunch on the road στα Άνω Λαδάδικα

Το αγαπημένο event επιστρέφει! Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η Βεροίας στα Άνω Λαδάδικα, μετατρέπεται ξανά...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια και το γιορτάζει με Cocktail Party...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια δημιουργίας και γεύσης και μας υποδέχεται την Παρασκευή 21...

Τα ΒορΟινά επιστρέφουν στο Λιμάνι με θεματικά περίπτερα και εκδηλώσεις

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών...

Τα γευστικά ραντεβού της Παρασκευής συνεχίζονται. Εσύ δοκίμασες;

Ένα special menu με έμπνευση από την Καραϊβική, ανανεωμένα cocktails και τα κατάλληλα μουσικά...

τα πιο πρόσφατα