Meating Place Διδασκάλου | Αλλάζει το παιχνίδι του καλοκαιρινού BBQ

Δε χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο «ψαγμένα» σύγχρονα κρεοπωλεία...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...
biscotto members

Κρόνος παρά θίν αλός: Μια ιστορική και παραδοσιακή ταβέρνα στη Σοφούληbiscotto...

Σε μία από τις πιο γνωστές - ρομαντικές γειτονιές της Καλαμαριάς με θέα τη...

9+1 σημεία για να απολαύσεις καλό κρέας στη Θεσσαλονίκη

Η αναζήτηση του καλού κρέατος, η εξερεύνηση των νέων τεχνικών και τρόπων κοπής και...

Στα δυτικά ξέρουν από καλό κρέας!

Ποιος σου είπε, ότι στα δυτικά της πόλης δεν μπορείς να δοκιμάσεις αυθεντικά κρέατα...

Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους

Το Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε «θόρυβο» όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

Pulled Meat Factory: Καπνιστό, ζουμερό και «μαδημένο»!

Προσπάθησε να κάνεις εικόνα αυτά που θα σου περιγράψω. Νότια Αμερική, σούρουπο, σ’ ένα...

Jailbirds: Το πιο εγκληματικά απολαυστικό street food!

Ήταν Μάρτης του '20, όταν για πρώτη φορά βρεθήκαμε αγκαλιά με τους τέσσερις τοίχους...

τα πιο πρόσφατα