Το Καρνάγιο: Το πολυσυζητημένο ουζερί το συναντάμε, πλέον, στην Καλαμαριά
Το Καρνάγιο, το εναλλακτικό ουζερί της Θεσσαλονίκης, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανοδικής πορείας...
Μια νέα γαστρονομική πρόταση «έσκασε» στο κέντρο της πόλης
Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό...
Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό στην Περαία
Η Περαία είναι πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων μας όταν σκεφτόμαστε πού θα πάμε...
Τα Κάστρα: Όμορφη θέα, όμορφα χρώματα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα
Στη Νέα Ποτίδαια, πάνω ψηλά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, άνοιξε το 2012 η...
Άσπρο Άλογο: Ένα μεζεδοπωλείο – όνειρο στα ανατολικά
To Άσπρο Άλογο βρίσκεται στα ανατολικά, κοντά στη Βούλγαρη και συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου...
Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις...
Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις πιο γευστικές ιστορίες...
Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη
Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...
Το ‘Μεζέ bar…με ή χωρίς…’ θα το βρεις στην πιο γνωστή...
Το μεζεδοπωλείο «Μεζέ bar…με ή χωρίς…» βρίσκεται στην πιο γνωστή τσιπουρογειτονιά της Θεσσαλονίκης.
Εδώ μπορεί...
Στη Xara Seaside Restaurant νιώσαμε σαν στο σπίτι μας
Σε μόλις είκοσι λεπτά από το κέντρο της πόλης, συναντάμε ένα μοναδικό εστιατόριο, μπροστά ακριβώς...
Στο ιχθυοπωλείο Dakosta το φρέσκο ψάρι είναι εγγύηση!
Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένο ιχθυοπωλείο της ανατολικής...
Στη ‘μαρίνα’ το ψάρι έχει βρει το στέκι του
Ένας μοναδικός και αισθητικά προσεγμένος χώρος, στο Ωραιόκαστρο, ήρθε να ταράξει τα νερά της...
Στον Αιγιαλό θα απολαύσεις νόστιμο φαγητό στην παραλία
Ο Αιγιαλός έχει μότο τις «ιστορίες γεύσεων» και αυτές δημιουργεί από το 2019 που...
Μπαλκόνι του Κρεωνίδη
Απ' το υπέροχο μπαλκόνι του 'ΚΡΕΩΝΙΔΗ' η θέα είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια του...
Best of Delivery & Take Away | Εν Θαλάσση φρέσκο ψάρι...
Τα ιχθυοπωλεία «Ο Φάρος» απέκτησαν το μικρό τους αδερφάκι το «Εν Θαλάσση» σε έναν...
Ιχθυοπωλείο ‘Πσαράς’: To πιο ιστορικό ιχθυοπωλείο της Θεσσαλονίκης στην πόρτα σου
Είναι όμορφο όταν κάποιες γεύσεις έρχονται στα πιάτα μας ελάχιστα πειραγμένες, παραδοσιακές, χωρίς γαστρονομικές...
Το Μαϊάμι γράφει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο
Όταν ένα εστιατόριο έχει αδιάλειπτη και επιτυχημένη παρουσία από το 1945 καταλαβαίνεις ότι τίποτα...
Πού θα φάμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;
25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο σκορδαλιά δε γίνεται. Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης, λοιπόν, μέχρι...
Η «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης» ξέρει από καλό ψάρι
Μήπως αναρωτιέστε τι θα φάτε σήμερα; Η όρεξη σας θέλει ψάρι αλλά ο ελεύθερος...
Αν ψάχνεις μία κοντινή απόδραση για ψαράκι και τσιπουράκι, εδώ είσαι
Τα Θαλασσοπούλια είναι μία οικογενειακή ταβέρνα του Μιχάλη Λούκα, που από το 2001 μας...
Μοναδικές ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα για να απολαύσετε το τσιπουράκι σας
Μετά τις βουτιές μας κάτω από τον ζεστό ήλιο μάς έρχεται η όρεξη για...