Η γυμναστική και γενικά οποιασδήποτε σωματική δραστηριότητα έχει τεράστια οφέλη στην υγεία και στο σώμα μας, καθώς η άσκηση είναι αυτή που σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή μάς βοηθάει να είμαστε σε φόρμα, να διατηρούμε ένα υγιές βάρος χωρίς περιττό λίπος και παραπανίσια κιλά και να προστατεύουμε τον οργανισμό μας από παθήσεις και προβλήματα. Επιπλέον, η άσκηση βελτιώνει και τη ψυχολογία μας, αφού ανεβάζει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει να εκτονωνόμαστε. Στο F&S fitness and sports θα μάθετε να αγαπάτε τη γυμναστική και να την κάνετε τρόπο ζωής.

Το F&S fitness and sports είναι ένα γυμναστήριο που συνδυάζει αρμονικά το personal or small group personal training με τα ελεύθερα βάρη και τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας (Yoga, Pilates, Aerial Yoga, Abs & Hips, Cirquit κ.α.). Με εξατομικευμένα προγράμματα, τον πληρέστερο εξοπλισμό και με μικρό αριθμό ασκουμένων ανά προπονητική ζώνη, μπορεί να δώσει και στον πιο απαιτητικό πελάτη το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Η φιλοσοφία τους

Με εμπνευστή και καθοδηγητή τον Γιάννη Σταμάτη, το F&S έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον καθένα προπόνηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του, μέσα από ένα πρόγραμμα ευέλικτο που ικανοποιεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους μυημένους.

Πέρα όμως από την άσκηση, εδώ μετράει σε μεγάλο βαθμό και η ψυχική σας ισορροπία, γι’ αυτό και μετατρέπουν την προπόνησή σας στο πιο διασκεδαστικό και πιο εκτονωτικό κομμάτι της ημέρας. Και επειδή με την παρέα μας περνάμε πάντα καλύτερα, σας δίνουν τη δυνατότητα του Small Group Personal Training. Πάρτε, λοιπόν, τους φίλους σας και συνδυάστε τα θετικά της εξατομικευμένης προπόνησης με την ομαδική. Με τη λογική του «small group training», εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να νιώθετε την άνεση και την ασφάλεια που πάντα ψάχνατε, σε ένα περιβάλλον με φιλική διάθεση και μοναδική προσωπικότητα.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνετε

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που ασχολείται με τον καθένα σας ξεχωριστά, απολαμβάνετε τις παρακάτω υπηρεσίες: Tabata, power bars, pilates, full body power, trx-interval, cirquit, abs & hips, aerial yoga, yoga, functional «cage», small group personal training, cardio, free weights.

Καταγράφοντας το ιστορικό σας και αξιολογώντας τόσο τη φυσική σας κατάσταση όσο και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, σχεδιάζουν για σας ένα προπονητικό πλάνο που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση. Με εξειδικευμένες ασκήσεις, προσαρμοσμένες στο σώμα και τις ανάγκες σας, σας εγγυώνται ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση. Έτσι, το personal training δεν υφίσταται ως απλή άσκηση με επίβλεψη, αλλά ως μια πολυδιάστατη εμπειρία προπόνησης.

Αποκατάσταση τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων

Στο F&S, με το εξειδικευμένο team και την άριστη συνεργασία με τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή σας, συνεισφέρουν στη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων, πάντα με απόλυτη ευθύνη και ασφάλεια.

Γυμναστική για αθλητές

Είτε ασχολείστε με τον κλασικό αθλητισμό, το μπάσκετ, το handball, τις πολεμικές τέχνες ή και με οποιοδήποτε άλλο άθλημα, στο F&S θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στη Θεσσαλονίκη για να αναπτύξετε στο έπακρο τις δεξιότητές σας και να βελτιώσετε τις επιδόσεις στο άθλημά σας. Αξιοποίησε όλα τα αγωνιστικά κενά για να βελτιώσετε κι άλλο τις φυσικές σας ικανότητες.

Πάρτε τους συναθλητές σας, κάντε το δικό σας κλειστό προπονητικό γκρουπ και ανεβείτε επίπεδο. Γίνετε ο πρωταθλητής που πάντα επιθυμούσατε!

Γυμναστείτε αλλιώς

Από τις 08:00 το πρωί έως τις 23:00 τις καθημερινές και από τις 10:00-19:00 το Σάββατο, η ομάδα του F&S δημιούργησε δέκα και έξι προπονητικές ζώνες αντίστοιχα, με τη λογική της περιορισμένης προσέλευσης.

Επιδιώκοντας να αποφύγουν τους συνωστισμούς, τις καθυστερήσεις και τις «καμένες» προπονήσεις λόγω μεγάλου αριθμού ασκουμένων, σε κάθε ζώνη μπαίνουν το πολύ δέκα ασκούμενοι. Διαλέξτε, λοιπόν, την προπονητική ζώνη που σας βολεύει περισσότερο, κατοχυρώστε μία από τις 10 διαθέσιμες θέσεις και απολαύστε μία διαφορετική προπονητική εμπειρία.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και φτάστε εκεί που στοχεύσατε!

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γιάννη Χαλκίδη 32, (Πρώην Κωνστανινουπόλεως 176)