Η ψυχοθεραπεία είναι καλό να υπάρχει στη ζωή όλων μας, καθώς μόνο θετικά πράγματα μπορεί να επιφέρει. Μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τον πόνο από γεγονότα του παρελθόντος και να αναπτύξουμε νέους τρόπους αντιμετώπισης της καθημερινότητας ή να βοηθήσει ένα άτομο να ορίσει τους στόχους του στη ζωή, να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει από την ζωή και να το βοηθήσει να βρει τη δύναμη να κυνηγήσει τα όσα ονειρεύεται.

Οι άνθρωποι μέσω της θεραπευτικής συζήτησης, επίσης, βελτιώνουν την διάθεσή τους και τις συμπεριφορές τους απέναντι σε διάφορα ζητήματα. Ένας ειδικός ψυχοθεραπευτής μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα με νέες προοπτικές, να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, να επικοινωνούμε καλύτερα, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Ένας από τους ειδικούς που εμπιστευόμαστε είναι ο Σύμβουλευτικός Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Λάμπρου Ευθύμιος.

Βιογραφικό που κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο Λάμπρου Ευθύμιος είναι Σύμβουλευτικός Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στη Μεγάλη Βρετανία και ακολούθως ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Στη συνέχεια απέκτησε PG Certificate in Professional Practice in Counseling, Συμβουλευτική Ψυχολογία με πρακτική, επίσης στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Εκπαιδευόμενος Σύμβουλος στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου Sheffield και έχει πραγματοποιήσει Πρακτική Άσκηση στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τέλος, εξειδικεύεται στη Συμβουλευτική, στις Αγχώδεις Διαταραχές, τις Κρίσεις Πανικού και τις Φοβίες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει

Κανένα πρόβλημα που μας απασχολεί στην καθημερινότητά μας δε μένει άλυτο. Χρειάζεται προσωπικός αγώνας και τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές από τους ειδικούς. Ο κ. Λάμπρου Ευθύμιος, μέσα από την εμπειρία και την κατάρτισή του, είναι δίπλα στον καθένα από εσάς που θα τον εμπιστευτεί, ώστε μαζί να βρείτε λύση και να ακολουθήσετε το μονοπάτι της ευτυχίας.

 

Συγκεκριμένα, εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς:

  • Συμβουλευτική
  • Αγχώδεις διαταραχές
  • Κρίσεις πανικού
  • Φοβίες

Όλες οι συνεδρίες, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και εξ’ αποστάσεως, διαρκούν 1 ώρα και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει θεραπεία και σε εφήβους, πάντα όμως με τη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του στο Facebook

Στη σελίδα Ευθύμιος Λάμπρου – Mental Health Counselor / Θεσσαλονίκη
θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα ψυχολογίας, αλλά και θέματα τροφή για τη σκέψη σας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 27