Μία πολύ εύκολη πίτα με έτοιμο χωριάτικο φύλλο (ή χειροποίητο για όσους γνωρίζουν να το κάνουν) και με θρεπτικά και νόστιμα λαχανικά. Το καλό με το χωριάτικο φύλλο είναι ότι έχει πιο χοντρά φύλλα και δεν χρειάζονται πάντα τόσες πολλές στρώσεις, όπως με το φύλλο κρούστας, επομένως είναι ιδανική λύση για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους αλλά θέλουν να ετοιμάσουν κάτι δικό τους και όχι να πάρουν ένα έτοιμο προϊόν ή ένα κατεψυγμένο που απλά θα το «ρίξουν» στον φούρνο.

Γράφει ο Κώστας Γιάντσιος
Ακολουθήστε το FOODKG.gr στα social media: facebook / instagram 

Όπως έχουμε πει για τις πίτες είναι από τις πιο ευέλικτες επιλογές της διατροφής μας, αφού τρώγονται για πρωινό, ως σνακ αλλά και μαζί με σαλάτα ή αυγά ως ολοκληρωμένο γεύμα.

Αυτές τις εύκολες επιλογές για να κάνουμε διαφόρων ειδών πίτες θα τις ονομάσουμε «Ευκολόπιτες».

Φτιάξε την Ευκολόπιτα με τη συνταγή και την εκτέλεση που θα βρεις ΕΔΩ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ