Διακοπές στην υδροδότηση βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει τέσσερις περιοχές της πόλης, καθώς υπάρχουν 3 έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.

Αναλυτικά:

Χωρίς νερό έχει μείνει περιοχή στην Τούμπα, λόγω προβλήματος επί της οδού Σύρου 3, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος επί της οδού Νικολάου Μουσχουντη 59 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Ιπποκράτους 26 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.