Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη 2 έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο της ΕΥΑΘ και εργασιών που γίνονται.

Αναλυτικές πληροφορίες

Διακοπή υπάρχει στο Ωραιόκαστρο λόγω προβλήματος επί της οδού Ολυμπίου Ζαφειράκη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη και συγκεκριμένα στα Μετέωρα λόγω προβλήματος στην οδό Δερβενακίων, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Επίσης, από τις 09:00 ξεκίνησε και προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ, λόγω εργασιών που θα γίνουν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως για την επανασύνδεση νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».