Νέες λαχταριστές αφίξεις μπαίνουν δυναμικά στην ούτως ή άλλως προχωρημένη Today’s τάση “Go Break”, πηγαίνοντας την απόλαυση ένα βήμα πιο πέρα και χαρίζοντας έξτρα γεύση και ενέργεια στην κάθε σας ημέρα.

Η κατηγορία Go Salad βρίσκει τον καλύτερό της εαυτό μέσα από τρεις νέες γευστικές επιλογές: BBQ Crispy Chicken, Τονοσαλάτα και Πατατοσαλάτα με λουκάνικο.

Και οι τρεις μαζί βάζουν σκοπό να ανατρέψουν όλα τα βαρετά στερεότυπα γύρω από το concept “σαλάτα”, να επανεφεύρουν τη γευστική της προσωπικότητα και να την αναδείξουν στο απόλυτο γεύμα του καλοκαιριού.

Και όταν η περίσταση καλεί για επιδόρπιο «On the go», οι δύο νέες επιλογές Go Sweety δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο: Peanut butter cheesecake και Choco Mousse με μίνι γεμιστά μπισκότα “Παπαδοπούλου” μάς δίνουν λόγους να κάνουμε μία διατροφική ατασθαλία και να αντιμετωπίσουμε επείγοντα υπογλυκαιμικά περιστατικά- που όλοι ξέρουμε ότι με τόσους πειρασμούς στα Today προκύπτουν συχνά.

Go break goes on! Στα Today’s οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα συναντάς πάντα κάτι νόστιμο και πάντα κάτι διαφορετικό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες