Ένα από πιο χαρακτηριστικά beach bars της Σιθωνίας, στην Τριστινίκα, που παραπέμπει – πέρα από το όνομά του – σε εξωτικούς προορισμούς αλλά κυρίως στην Καραϊβική με την αντίστοιχη μουσική να επικρατεί από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί. Cocktails και world music με ανάλογη διάθεση, parties και επιλεγμένα live. Επίσης ιδανικό σημείο για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα αλλά και ένα από τα λίγα beach bars που προσφέρονται και για βραδινή διασκέδαση που κρατάει μέχρι το ξημέρωμα. Δεν ξεχνάμε τις πολύ καλές τιμές σε ποτά, snacks και σαλάτες.

Zucca Goes to Ethnik! Ένα διήμερο γεμάτο ξέφρενο ρυθμό!

2 back to back parties που θα μας ξεσηκώσουν στο Ethnik! Γιατί αυτά τα σκηνικά μας αξίζουν για το πιο όμορφο καλοκαίρι μας. Πιο συγκεκριμένα:

14/7 Yannis Mitsokapas
Μαζί του η Evridiki αλλά και Live trumpet & percussions show
Το live ξεκινάει στις 14:00

15/7 Leonidas kotelis 

#beluga #summer2018 #oxirouva #zuccaradio


Περιοχή
Τριστινίκα, Χαλκιδική

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] από τη γνώριμη παρέα που συναντάται τα καλοκαίρια στο Ethnik Beach Bar. Είναι το μοναδικό live stage και bar της πόλης. Όσο για τις […]

Comments are closed.