Ο Δήμος Καλαμαριάς,  ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Καλαμαριάς, είχαν λάβει την πρωτοβουλία να προχωρήσουν σε εθελοντική αιμοδοσία. Ο κοινός σκοπός όμως είναι ένας!..Γι’ αυτό και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και προσφοράς των πολιτών, για την κορυφαία μορφή εθελοντισμού, που είναι η αιμοδοσία και καλούν όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν  την προσπάθεια αυτή.

Από κοινού οργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020,  σε συνεργασία  με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»,  και τις ώρες 09.00π.μ. – 13.00μ.μ., στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλαμαριάς (Δ.Α.Κ.), Τριπόλεως και Σουρμένων γωνία.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, που καταγράφονται μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ενίσχυσης και  καλούνται οι πολίτες που  επιθυμούν, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και ευθύνης να στηρίξουν αυτή την Εθελοντική  Αιμοδοσία  και  να  προσέρχονται  εκείνη την ημέρα, για να προσφέρουν αίμα, σώζοντας ζωές. 

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο τηλέφωνο 2313.314.499 για τον ορισμό ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα. Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και στο χώρο θα προηγηθεί απολύμανση.