Το TEDx University of Macedonia επιστρέφει δυναμικά μετά το καλοκαίρι έτοιμο για όλα και μας υποδέχεται πίσω στη Θεσσαλονίκη για 6η συνεχόμενη χρονιά με ένα ανεπανάληπτο pre-event ανανεώνοντας την υπόσχεση του για ένα ακόμα πιο αξέχαστο main event το Νοέμβριο.

Όπως όλα τα ωραία, έτσι και το καλοκαίρι τελείωσε για να έρθει κάτι καλύτερο φυσικά!

Την 31η του Αυγούστου το Rover Bar στα Λαδάδικα ανοίγει τις πόρτες του από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην κοινότητα του TEDxUoM για μία μοναδική βραδιά.

Με motivational διάθεση σε ένα άκρως καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό και δημιουργικό περιβάλλον το tangram παίρνει σάρκα και οστά με όλους εμάς που, αν και διαφορετικοί μεταξύ μας, μπορούμε να ταιριάξουμε με αμέτρητους τρόπους και να αποτελέσουμε μια υπέροχη ομάδα.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει 2 workshops σχετικά με το σωματικό θέατρο και το public speaking. Μέσα σε μια TEDx-ική ατμόσφαιρα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να μάθουμε να μυστικά της ρητορικής και να πιούμε τα τελευταία καλοκαιρινά ποτά.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, μπορεί να αρχίζει η εξεταστική, αλλά η ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia συνεχίζει αδιάλειπτα τις προετοιμασίες. Ο Νοέμβριος πλησιάζει απειλητικά!

Απαραίτητα: όρεξη να περάσουμε όμορφα.

Προαιρετικά: καλή διάθεση.

Dress code: χαμόγελο.

Τo 6ο συνέδριο είναι πιο κοντά από ποτέ! Εσύ θα λείπεις;

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Rover Bar
Ημέρα: 31 Αυγούστου
Ώρα: 6 μ.μ. με 9 μ.μ.

 

 

Events