Περουβιανή κουζίνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki!

Το Hyatt Regency Thessaloniki, μας προσκαλεί στο μοναδικό περουβιανό brunch την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, όπου ο chef Bruno Santa Cruz θα μας ταξιδέψει στις εξωτικές γεύσεις του Περού.

Επιπλέον θα είναι διαθέσιμο a la carte το Περουβιανό μενού από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου.
Ο Chef Bruno Santa Cruz γεννήθηκε στη Λίμα του Περού και ενώθηκε με την οικογένεια της Hyatt ως Chef de Cuisine το 2015.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το αυθεντικό περουβιανό ceviche!
Κόστος κατά άτομο: 45€
Η τιμή του είναι €45 ανά άτομο
Πολιτική παιδιών : 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση
Ώρες: 13.30-17.00
Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.
Email: [email protected]@hyatt.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ