Είναι μια σχέση που περνάει πολλά, αντιστέκεται στο χρόνο, ατονεί αλλά και αναζωογονείται πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε. Αυτή είναι η σχέση μας με το σπίτι και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να της δώσουμε ένταση και – κυρίως – χρώμα. Πολύ χρώμα.

Φανταστείτε να επιστρέφετε από μια κουραστική μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σ’ ένα σπίτι που σας ηρεμεί. Χαλαρώνετε ένα πρωινό Κυριακής με καφέ και την αγαπημένη σας μουσική, γεμίζει το σπίτι γέλια από τα παιδιά που παίζουν, με φίλους γύρω από ένα τραπέζι με καλό φαγητό, με τους ήχους μιας ταινίας που σας θυμίζει ότι μπορείτε να μείνετε μέσα και να περάσετε καλά. Θέλετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι.

Η εποχή, λοιπόν, είναι ιδανική για να αναζωογονήσετε αυτή την πολύτιμη σχέση και να ερωτευτείτε το σπίτι σας ξανά. Θα γίνει εύκολα και με τον οικονομικότερο τρόπο.

Ο έρωτας θέλει χρώμα

Η αλλαγή χρωμάτων αλλάζει και τα συναισθήματα και αναζωογονεί το «δέσιμο» με το σπίτι μας. Δεν είναι μόνο τα αντικείμενα, είναι κυρίως οι επιλογές των χρωμάτων που δημιουργούν μια νέα ατμόσφαιρα στη διακόσμηση δωματίου. Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα σας δώσει έμπνευση για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αξιοποιήσετε νέες ιδέες διακόσμησης. Η Vivechrom έχει φροντίσει για όλα. Με χρωματικούς συνδυασμούς και διαφορετικούς τόνους μπορείτε χωρίς υψηλό κόστος να μεταμορφώσετε όλους τους χώρους του σπιτιού.

 

 

Ενιαίοι χώροι που φωτίζονται από «ζώνες» με πιο έντονους χρωματικούς τόνους δίνουν μία άλλη αίσθηση του ίδιου χώρου που πριν σαν έκανε να σκεφτείτε ότι «κάτι του λείπει», η κουζίνα αλλάζει με εναλλαγή ενός απαλού μ’ ένα έντονο χρώμα, το υπνοδωμάτιο, αυτός ο προσωπικός χώρος, μπορεί να αποκτήσει το στιλ που σας ταιριάζει αν επιλεγεί το κατάλληλο χρώμα. Η Vivechrom έχει φροντίσει να έχουμε στη διάθεσή μας ιδανικά χρώματα για υπνοδωμάτιο και ιδέες για να τονίσουμε ό,τι θα χρειαστεί για να δημιουργήσουμε έναν χώρο που ταιριάζει στην προσωπική σας αισθητική.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στα παιδικά δωμάτια, ώστε οι μικροί μας φίλοι, να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους ανέμελοι σ’ ένα περιβάλλον που ζωηρεύει τη φαντασία και δύσκολα θα θέλουν να το αποχωριστούν. Με την ποιότητα οικολογικών χρωμάτων, όπως το Neopal Eco, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο και ταυτόχρονα φιλικό στο περιβάλλον και στα παιδιά.

 

 

Δημιουργήστε μόνοι σας

Μέσα από την ιστοσελίδα της Vivechrom αλλά και το κανάλι της στο YouTube θα βρείτε ιδέες και λύσεις για να βάψετε αποτελεσματικά τις επιφάνειες αλλά και να σχηματίσετε διάφορα μοτίβα αξιοποιώντας μια σειρά από τεχνικές. Χρώματα και δημιουργικότητα συνδυάζονται και εκτός από το άψογο αποτέλεσμα θα σας προσφέρουν και μεγάλη ικανοποίηση. Επίσης οι προτάσεις διακόσμησης μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμες για μία συνολική ανανέωση του χώρου σας. Μια σειρά από videos μας περιμένει στο YouTube και μας «λύνει» τα χέρια.

Η εσωτερική διακόσμηση, όπως καταλάβατε, ξεκινάει από το χρώμα και υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την ατμόσφαιρα μέσα από πολλές εναλλακτικές και οικονομικές λύσεις. Ξέρουμε τώρα τον τρόπο να ερωτευτείτε το σπίτι σας ξανά!