Ένα ακόμη biscotto workshop σε συνεργασία με τον Κήπο Σεμινάρια θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ο Κήπος Σεμινάρια, ο πιο πλήρης χώρος δημιουργικής απασχόλησης στην πόλη θα μας παρουσιάσει ένα εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για εκπαιδευτικούς. Το εργαστήριο απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές που επιθυμούν να διερευνήσουν τις δυνατότητες του γνωστικού αντικειμένου της Δημιουργικής Γραφής και να την αξιοποιήσουν στο πλαίσιο των μαθημάτων τους. Οι συντονιστές των εργαστηρίων, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι πανεπιστημιακών προγραμμάτων Δημιουργικής Γραφής και κάτοχοι σχετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, θα σας βοηθήσουν, μέσα από θεωρητικά κείμενα και πρακτικές ασκήσεις, να προσεγγίσετε με μέθοδο το αντικείμενο και να αντλήσετε από αυτό τα απαραίτητα εφόδια που απαιτεί η σύγχρονη παραγωγή λόγου στο σχολείο.

Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για Εκπαιδευτικούς συντονίζει η ομάδα εισηγητών των Εργαστηρίων Γραφής του Κήπος Σεμινάρια.

Παρουσίαση: Γιάννης Αντάμης, Μ.Α. Creative Writing

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop workshop biscotto community