Το brunch επιστρέφει σε  ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που το καθιέρωσαν, στο Hyatt Regency Thessaloniki!  Επιστρέφει με μια μοναδική συνεργασία με το Estrella και με μια σειρά από ξεχωριστά events με guest chefs και live entertainment.

Κάθε brunch ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι!

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ταξιδεύουμε στην Μακεδονία με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvagτου executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella.

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις,  πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη! Ενώνει  κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.

info
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  13:00 – 17:00
Hyatt Regency Thessaloniki
Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί)
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου
Πληροφορίες:  2310 401411 

#WINTER 2023_ Αφιερώματα - Θέματα