Το γευστικό ταξίδι του Hyatt Regency Thessaloniki συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την Ασία!

Το  κοινό της Θεσσαλονίκης στις 30 Απριλίου, θα απολαύσει γεύσεις από Ταϊλάνδη, Ινδονήσια, Βιετνάμ, Λάος και Κίνα.

Ο  executive chef Απόστολος Αλτάνης  μαζί με τον Nick Molyviati,  ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στα μάτια σας. Αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η ασιατική κουζίνα, δροσερές σαλάτες, σούπες, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικά γεύματα και όχι μόνο!

Η εμπειρία «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται με μουσικές επιλογές του DJ  Κωστη Ζαρταλούδη, τα πιο δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki!

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.

info
Hyatt Regency Thessaloniki
Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)
Κυριακή 30 Απριλίου  13:00 – 17:00
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου
Πληροφορίες: 2310 401411 

#SPRING IN THE CITY_ Αφιερώματα - Θέματα