H oμάδα του Όλυμπος Νάουσα και ο chef Δημήτρης Τασιούλας είναι άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί, που διαρκώς ψάχνουν, ανακαλύπτουν, ενδιαφέρονται. Εκτός από το μενού του Όλυμπος Νάουσα, διαρκώς αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στην γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα τους ενθουσιάζουν και τους εμπνέουν.
Κάθε Τρίτη σας προσκαλούν να δοκιμάσετε, να συζητήσετε να ανακαλύψετε μαζί τους αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του “Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί σας περιμένουν. Μην το χάσετε.
Την πρώτη Τρίτη 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Τασιουλας και η ομάδα του εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας. Πειραματιζεται με izakaya, φτιαχνει σπιτικα dumplings ανοίγει τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι του και περιμένει τους εκλεκτούς του καλεσμένους για να τα απολαύσουν.
info
Ημερομηνία: Τρίτη 14 Μαρτίου
Ώρα: 21:00
Τιμή: 65€ / το άτομο
Τοποθεσία: Tiger Loop Bar, Λεωφόρο Νίκης 5
Για κρατήσεις παρακαλώ καλέστε στο +30 2314404040
*Τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Προαιρετικό cocktail pairing*
Αφιερώματα - Θέματα