Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην πόλη  Więcbork της Πολωνίας, από τις 7 Μαρτίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018.

Οι εθελοντές του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, την φροντίδα των ηλικιωμένων καθώς και παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και κοινωνικές δεξιότητες.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να καλλιεργήσουν τις αξίες του αυτοσεβασμού και της αποδοχής μέσα από δράσεις όπως η διοργάνωση δράσεων με σκοπό την ένταξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων: εκδρομές, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, εορτές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις. Οι εθελοντές θα εργάζονται στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της ζωής των ατόμων με δυσκολίες και αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Στους συμμετέχοντες προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ/μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Αναλυτικές πληροφορίες στο www.youineurope.gr ή στη σελίδα στο Facebook www.facebook/youineurope

Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.