Με 500 φιάλες στη διάθεσή σας και 14 ετικέτες που προσφέρονται σε ποτήρι, καταλαβαίνετε αμέσως ότι στη Μέθη Bistro & Wine Bar το κρασί είναι μια σοβαρή υπόθεση.

Από το 2000 έως το 2012 ήταν μια από τις πιο γνωστές κάβες στην ανατολική Θεσσαλονίκη πάντα με ενδιαφέρουσες οινικές προτάσεις και πλέον έχει εξελιχθεί σ’ ένα από τα καλύτερα wine bars της πόλης.

Η wine list μάλιστα αλλάζει ώστε να έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάζουμε ποικιλία κρασιών ανάλογα και με την εποχή. Και επειδή το καλό κρασί θέλει και την κατάλληλη συνοδεία, το μενού κινείται σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ποικιλία από αλλαντικά, με ιδιαίτερες προτάσεις, όπως τα λουκάνικα Δράμας Sarry, τυριά, σαλάτες, ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα.

*Δες την αναλυτική παρουσίαση της Μέθης Bistro&Wine Bar

Μέθη On Tour, το απόλυτο wine travel

Η «Μέθη Bistro&Wine bar», μετά από 8 χρόνια αποφασίζει να μας ξαναταξιδέψει στο χώρο του κρασιού δημιουργώντας το «Μέθη on tour», όπου θα μας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούμε ποικίλα οινοποιεία την ελληνικής υπαίθρου.
Άδραξτε, λοιπόν, την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μαγεία που κρύβεται πίσω από την ετικέτα και γίνετε συνοδοιπόροι σε μεθυστικες αποδράσεις.

Η επόμενη εκδρομή της Μέθης On Tour

Κυριακή 7 Απριλίου: Εκδρομή στο Αμύνταιο και στο «Κτήμα Αλφα»
2o χλμ Αμύνταιου – Α. Παντελεήμων

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στους χώρους του οινοποιείου και να δοκιμάσουμε τις περισσότερες ετικέτες κρασιών του κτήματος. Τελειώνοντας την ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί γεύμα σε χώρο εκτός του οινοποιείου.

Τηλ.κρατήσεων: 6978117677
Κόστος συμμετοχής: 40€*

*Στην τιμή περιλαμβάνεται:
Μεταφορά με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη και επιστροφή
Ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου
Γευστική δοκιμή μέσα στο οινοποιείο
Γεύμα στο εστιατόριο Tramonto στο Αμύνταιο

*Δηλώσεις συμμετοχής και εξόφληση μέχρι 31/3

 

 

 

 

Events