Το Altervan υπόσχεται μία εναλλακτική εμπειρία roadtrip.

Η λογική του βασίζεται σε ένα ταξίδι μεταξύ αγνώστων, με 9θέσιο βαν, οι οποίοι θα μοιράζονται τον ίδιο χώρο ενός σπιτιού και όχι απρόσωπα δωμάτια ξενοδοχείων. Οι καθημερινές εναλλαγές πόλεων, χωρών, σπιτιών και δραστηριοτήτων απογειώνουν το ταξίδι σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία εξερεύνησης και ανακάλυψης.

Πως γεννήθηκε η ιδέα του Altervan

Μία παρέα κάνει ένα τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες και επιλέγει για τη διαμονή της ένα σπίτι, αντί για ξενοδοχείο, θέλοντας να ενισχύσει το ζεστό κλίμα της συνύπαρξης. Και ενώ το πλάνο του ταξιδιού είναι να περάσουν 3 ημέρες στις Βρυξέλλες, η παρέα αποφασίζει να νοικιάσει ένα βαν, που χωράει όλα τα γέλια και τον ενθουσιασμό της. Και κάπου εκεί, το ταξίδι μεταμορφώνεται.
Μέσα σε 3 μέρες, βλέπουν όχι μόνο τις Βρυξέλλες, αλλά και την Βρύγη, την Γάνδη και την Αμβέρσα, φτάνοντας μέχρι το Ρότερνταμ και το Κίντερνταϊκ της γειτονικής Ολλανδίας.
Η ιδέα του Altervan είχε μόλις γεννηθεί…

18 με 26 Μαϊου
Ultimate Balkan Roadtrip

Μια συναρπαστική εξόρμηση 9 ημερών στις βαλκανικές πρωτεύουσες και όχι μόνο.Μία περιήγηση που σε παρασύρει στην εξερεύνηση της μαγευτικής φύσης και στην περιπλάνηση των γοητευτικών πόλεων.
*Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή για το Ultimate Balkan Roadtrip


*Δες όλα τα προγραμματισμένα roadtrips και δήλωσε συμμετοχή!


Πληροφορίες:
www.altervan.com
Facebook: Altervan
Instagram: altervan_roadtrips
*Κεντρική φωτoγραφία από τη facebook page του Altervan

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ