Τα τελευταία δύο χρόνια στη δυτική Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε ένας νέος, καινοτόμος χώρος, ο οποίος είναι επικεντρωμένος στον συναισθηματικό κόσμο του παιδιού. Μέσα από πρωτότυπα δημιουργικά παιχνίδια και στοχευμένες δραστηριότητες καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού.

Το Κέντρο Συναισθηματικής Ανάπτυξης «Συναισθηματίζειν» βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη Νεάπολη και στις Συκιές και βοηθά τα παιδιά (3 μηνών έως 10 ετών) να θέσουν τα θεμέλια και θα καλλιεργήσουν το συναισθηματικό τους εγγραμματισμό, διαμορφώνοντας, έτσι, έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, σε σχέση με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.

Οργανώστε ένα διαφορετικό θεματικό πάρτι γενεθλίων

Το «Συναισθηματίζειν» προσφέρει την ευκαιρία να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας πραγματοποιώντας ένα πολύ διαφορετικό και ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων. Πρόκειται για ένα θεματικό πάρτι, προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα και στις ηλικιακές ανάγκες των παιδιών.

Θεματικά πάρτι Μessy Play ή Θεάτρου… και το παιχνίδι συνεχίζεται! Επιλέξτε το αγαπημένο θεματικό πάρτι του παιδιού σας και το έμπειρο προσωπικό θα οργανώσει, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ένα μαγευτικό θεατροπαιδαγωγικό ή messy play πρόγραμμα για το παιδί σας.

Μπορείτε να τα βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Δημιουργικές δραστηριότητες ανά ηλικία

Στο κέντρο «Συναισθηματίζειν» δραστηριότητες με πλούσιο περιεχόμενο για παιδάκια από 3 μηνών εώς 10 ετών.

Συγκεκριμένα, το Baby Spa & Massage που είναι για μωράκια από 3 έως 12 μηνών. Το Baby & Parents Messy Play που είναι ιδανικό για παιδάκια από 8 έως 24 μηνών. Μία ακόμα δημιουργική δραστηριότητα είναι η «Κίνηση και Έφραση», που απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 3 και από 3 έως 4 χρονών.

Οι δραστηριότητες αυξάνονται όσο τα παιδιά μεγαλώνουν και από 4 έως 10 ετών μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, ανάλογα με τους αναπτυξιακούς στόχους της κάθε ηλικίας και την προσωπικότητα του παιδιού σας.

Γνωρίστε τις δραστηριότητες:

 • Emotion Project: Η Φυσιολογία των συναισθημάτων
 • Παραμυθολογώ: Πες το μέσα από μία ιστορία
 • Emotional Project Ρομποτικής
 • Μουσική: Με τον δικό μου, μοναδικό ρυθμό
 • Εικαστικά: Ένας καμβάς συναισθημάτων
 • Θέατρο: Εγώ, πρωταγωνιστής της δικής μου ιστορίας
 • Θέατρο…. In English
 • Stem: Υποθέτω, πειραματίζομαι, συμπεραίνω

Ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα προγράμματα του κέντρου Emotion Project: Η Φυσιολογία των συναισθημάτων ΕΔΩ

Στο «Συναισθηματίζειν» θα βρείτε επίσης ενδιαφέροντα εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά από 4 έως 10 ετών. Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης.

 • PLAYEAT: Φτιάχνω το πιάτο μου υγιεινά και ευχάριστα
 • Ασφαλές άγγιγμα & Σεξουαλική αγωγή: Η πρώτη ενημέρωση
 • Αρχιτεκτονική & Δημιουργία
 • Μέθοδος SESAME για παιδιά & γονείς 

Στο Συναισθηματίζειν υπάρχει και πρόγραμμα καθημερινής μελέτης για την ανάγκη της οικογένειας για περισσότερο και ποιοτικότερο ελεύθερο χρόνο και για να δώσει στο παιδί το χώρο να ανεξαρτητοποιηθεί σε σχέση με τις σχολικές του υποχρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Εξασφαλίστε 20% έκπτωση κάνοντας προεγγραφή έως τις 31 Αυγούστου, αν έρθετε παρέα με το αδερφάκι ή ένα φιλαράκι του παιδιού ή αν επιλέξετε παραπάνω από 1 δραστηριότητα.

Οι αρχικές τιμές για τις δραστηριότητες είναι οι εξής:

38 ευρώ / δραστηριότητα/ μήνα
45 ευρώ / βρεφική δραστηριότητα έως 3 ετών/ μήνα

Ρίξτε μια ματιά στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα

Συναισθηματίζειν | Πολυμέσα 

Facebook: Κέντρο Ολιστικής Συναισθηματικής Ανάπτυξης «Συναισθηματίζειν»
Instagram: sinaisthimatizein
Website: sinaisthimatizein.gr

Περιοχή
Βίτσι 15Α, Συκιές
Τ. 2311242994