Το αγαπημένο στέκι της Χαριλάου, το ZëBRA espresso bistro & spirits πιστό στην υπόσχεση του να μας διασκεδάζει με τις πιο ανεβαστικές νότες, φιλοξενεί ένα ακόμα Σάββατο ένα μοναδικό live event, αυτή την φορά με Μπλε Μύρτιλα, μία μπάντα που έχει ξεχωρίσει στην Θεσσαλονίκη για την έντονη μουσική της ενέργεια.

Με ιδιαίτερη αγάπη στην 70’s, 80’s και 90’s μουσική από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, τα Μπλε Μύρτιλα φέρνουν τα πιο αγαπημένα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και δεν σταματάμε ποτέ να ακούμε στο Zëbra espresso bistro & spirits σε μια βραδιά με καλή μουσική και ακόμα καλύτερη διάθεση.

Ο όμορφος, σύγχρονος και πάντα φιλόξενος χώρο της Zëbra αυτό το Σάββατο θα έχει νότες παρελθόντος και groovy ρυθμούς συνδυασμένους στην πιο χορευτική και ευχάριστη ατμόσφαιρα της πόλης.

Από τις 9:30 το βράδυ μέχρι αργά, απολαμβάνουμε τα πιο δημιουργικά cocktails και διαχρονικά ποτά, μαζί με live ακούσματα που θα μας κάνουν να σηκωθούμε από την καρέκλα και να χορέψουμε στον ρυθμό των Μπλε Μύρτιλων.

Τα Μπλε Μύρτιλα στην πολύχρωμη Zëbra είναι ένας χρωματομουσικός συνδυασμός που θα σας ανταμείψει με αναμνήσεις από ένα ξεχωριστό μουσικό βράδυ.

Ημέρα & Ώρα:
Σάββατο 7 Μαρτίου | 21:30

Κρατήσεις
2310 304674 | 6984518540

Διεύθυνση
Ν.Πλαστήρα 20 | Χαριλάου

Δείτε την παρουσίαση του χώρου

ZëBRA espresso bistro & spirits: Μια σύγχρονη όαση δροσιάς που σε υποδέχεται από το πρωί μέχρι το βράδυ