Αναμνήσεις από την cult εποχή της δεκαετίας των 80’s έρχονται να μας ξυπνήσουν οι EMIGRE με την διασκευή τους στο τραγούδι “Είναι Φάση”, που το ακούσαμε για πρώτη φορά στην ταινία “Έλα να Αγαπηθούμε Ντάρλιγκ” από την φωνή της Ρένας Παγκράτη! Τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Δαλιανίδης και την μουσική ο Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music

Κάτω από την ντισκομπάλα και με ατάκες που έχουν γράψει ιστορία στον Ελληνικό κινηματογράφο, οι EMIGRE μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, όπου οι disco ρυθμοί και το kitch της εποχής, δένουν αρμονικά με τα σύγχρονα beats και τις funk κιθάρες.

Είναι Φάση” το νέο Single των EMIGRE!

Κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το καλοκαίρι σε όλες τις ντισκοτεκ…

Τι Φάση?

EMIGRE Facebook page

Θυμηθείτε την πρώτη εκτέλεση:

Το πιο δροσερό summer soundtrack με τους EMIGRE

Οι EMIGRE για το φετινό καλοκαίρι προβάρουν την πιο πολύχρωμη μουσική τους collection με σκοπό να μας χαρίσουν με τον ρυθμό τους ότι πιο δροσερό και ανάλαφρο υπάρχει!

Με νέα φωνή στην παρέα τους, την πολλά υποσχόμενη και χαρισματική Αναστασία Δοβλετόγλου, ανανεώνουν ριζικά το μουσικό τους πρόγραμμα και την σκηνική τους παρουσία. Με ανεβασμένη διάθεση και pop, rock, r’n’b, global αισθητική, θέλουν να μας οδηγήσουν σε ένα απρόβλεπτο party όπου οι μελωδίες τους από την μια θα μας κουνήσουν σαν φουρτουνιασμένο κύμα και από την άλλη θα μας αγγίξουν σαν δροσερό καλοκαιρινό αεράκι.

Μείνετε συντονισμένοι το φετινό καλοκαίρι με τους ανανεωμένους EMIGRE για να παρακολουθήσετε τις πολύ όμορφες εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν!