Το Mediterranean Cosmos παρουσιάζει μία νέα θεματική ενότητα για παιδιά με θέμα «Εμείς και το Cosmos». Κάθε Πέμπτη, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν σε δράσεις και δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Ετοιμαστείτε να γίνει η Πέμπτη η αγαπημένη μέρα των παιδιών! Δύο ηθοποιοί – ανιματέρ θα εντάξουν τα παιδιά σε ιστορίες και παιχνίδια που θα τα ταξιδέψουν σε μία διαφορετική από τα συνηθισμένα περιπέτεια. Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ παιχνίδι, role playing, escape experiences, χορός και περιβαλλοντική συνείδηση παντρεύονται για να φτιάξουν μία μοναδική εμπειρία αντάξια του Mediterranean Cosmos.

Οι 2 πρώτες εβδομάδες κάθε μήνα θα έχουν Escape Experience χαρακτήρα όπου τα παιδιά λύνοντας γρίφους θα είναι κομμάτι μιας ιστορίας που θα καταλήγει σε ένα θετικό μήνυμα για την ανακύκλωση και το περιβάλλον.

Οι 2 τελευταίες εβδομάδες κάθε μήνα θα έχουν χαρακτήρα παραδοσιακών παιδαγωγικών παιχνιδιών που τα παιδιά αγαπάνε. Και μέσα από μία θεματική περιπέτεια τα παιδιά θα γνωρίζουν τις αξίες της ομαδικότητας και της οικολογικής συνείδησης.

Θεματική Οκτωβρίου: Το ΑγροτόΣπιτο

Ο Ποντικός Μόρτιμερ προσπαθεί να διαταράξει την φιλήσυχη Φάρμα του Ντίνου και της Μαίρης. Θα καταφέρουν οι μικροι/ες μας φιλοι/ες, να βοηθήσουν τα ζωάκια και να πείσουν τον Μόρτιμερ για την σημαντικότητα της ανακύκλωσης;

Θεματική Νοεμβρίου: Ο ΜαστροΧαλαστής

Ο ΜαστροΧαλαστής κατέστρεψε το σπίτι του και πρέπει να το διορθώσει. Θα μπορέσουν οι ΜαστροΧαλαστές βοηθοί να τα καταφέρουν, μαθαίνοντας για τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας;

Θεματική Δεκεμβρίου: Το Εργαστήρι των Ξωτικών

Η ιστορία των Χριστουγέννων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. 

Κάθε Πέμπτη 18:00 με 21:00 κλείνουμε ραντεβού, πού άλλού; Στο Mediterranean Cosmos. Σας περιμένουμε όλους!