Η ιστορία της εταιρείας Ellen’s Milk Ice Cream ξεκινάει όταν, πριν από 12 χρόνια, η Έλενα έκανε τις πρώτες επισκέψεις σε εκθέσεις της Ιταλίας και άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια στο University of Gelato.

Κάθε χρόνο, πιστή στα ραντεβού της παρακολουθούσε και δούλευε μέσα σε διακεκριμένες εταιρείες παγωτού, προκειμένου να μάθει την τέχνη από κοντά και να εξοικειωθεί μαζί της. Αναρίθμητες οι εμπειρίες της σε διάσημες Gelataria σε όλη την Ιταλία. Από παντού αποκόμιζε και ένα λιθαράκι. Κάποιες από αυτές ήταν παράδειγμα προς μίμηση και κάποιες παράδειγμα προς αποφυγή. Σημαντικό είναι ότι κατάφερε να αποκομίσει και να συνθέσει το παζλ που χρειαζόταν για να αποκτήσει τη σημερινή φυσική μορφή η εταιρεία της.

Η ιδεολογία της εταιρείας Ellen’s

Η ιδεολογία της εταιρείας Ellen’s είναι η προάσπιση της καλής υγείας. Εκλεκτές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται προερχόμενες από την Ελλάδα μας και φυσικά από όλο τον κόσμο. Για την παρασκευή του παγωτού ακολουθείται με ευλάβεια και πιστή ο παλιός παραδοσιακός τρόπος που γινόταν το παγωτό κάποτε. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο βρασμό. Σεβασμός και αναμονή στην ωρίμανση και σωστή ακολουθία για την ψύξη σε κάθετη παραδοσιακή παγωτομηχανή.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Καρόλου Ντηλ 1

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ