Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από πληροφορία, σε μια εποχή γεμάτη σκληρές δοκιμασίες, σε μια συνθήκη ψηφιοποίησης ακόμη και των βασικών μας αναγκών, όπως η επικοινωνία, είναι καιρός να ακούσουμε ιστορίες έμπνευσης!

Παρουσιάζει, η Χριστίνα Μαυρομάτη, Communication & Events Manager

Σε αυτό το επεισόδιο, μιλάμε για το «Elektronio: Η ιστορία επιτυχίας μιας νεοφυούς επιχείρησης».

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Αν ακούσεις προσεκτικά,  αν δώσεις σημασία στους ψιθύρους, αν κρατήσεις λίγο πιο σφιχτά όσα ταξιδεύουν στον αέρα, θα μάθεις, πως ο καθένας γύρω σου έχει κάτι να σου διηγηθεί. Κι αυτές τις λέξεις συλλέγει «Η ιστορία μέσα μας».

Όλα εκείνα που καταστάλαξαν στα μέσα όσων τα έζησαν,  οι ερμηνείες, οι αλήθειες, τα αδιέξοδα  και τ’ ανοιχτά παράθυρα.

Η Άννα Χλιούρα , συνιδρύτρια και υπεύθυνη marketing και ο Παντελής Ζάρκος, συνιδρυτής και μηχανολόγος μηχανικός του Elektronio – που σχεδιάζει και κατασκευάζει premium χειροποίητα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια- μοιράζονται μαζί μας τη δίκη τους επιχειρηματική διαδρομή και επιτυχία φτάνοντας μέχρι το σήμερα και την κατοχή 14ων βραβείων επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Μεταξύ πολλών άλλων μας εκμυστηρεύονται & τα νέα τους επιχειρηματικά σχέδια.

Η ιστορία μέσα μας στο YouTube
H Ιστορία μέσα μας στο Facebook

* Η Χριστίνα Μαυρομάτη, ο άνθρωπος πίσω από τα επιτυχημένα biscotto workshops αναζήτησε έναν νέο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, δημιουργώντας ένα podcast που αναδεικνύει όλα αυτά που μας επηρεάζουν αλλά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε.

* Το Podcast «Η ιστορία Μέσα Μας» δημιουργήθηκε ως μια δημιουργική ενότητα του Podcast Ψυχολογίας “Το Βλέμμα μέσα μας” και έτσι περνάει από τη θεωρία στην πράξη.
Παρουσιάζει μοναδικές ιστορίες ανθρώπων που μοιράζονται την εμπειρία τους όπως τη βίωσαν επιτρέποντας στον ακροατή να τη δει με τα μάτια του αφηγητή.
«Η ιστορία μέσα μας» περνάει στην πράξη του προσωπικού βιώματος .
Κάθε ιστορία είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και ο αφηγητής της με τον τρόπο που την έζησε , την αισθάνθηκε και την ερμήνευσε μέσα από τη δική του ματιά…