Στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Μενεμένη, εδώ και 25 χρόνια το Elegance and Beauty, ένα ξεχωριστό hair & beauty salon, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς, με δημιουργίες που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Ο χώρος μοντέρνος και καλαίσθητος θα σας κάνει να αισθανθείτε αμέσως άνετα και οικεία, ενώ το πλήρως ενημερωμένο για τις νέες τάσεις και τεχνικές προσωπικό, με εμπειρία, δημιουργική διάθεση και καλή ενέργεια, θα σας μυήσει στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης.

Υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν 

Στο συγκεκριμένο beauty spot αναλαμβάνουν την περιποίησή σας από την κορυφή έως τα νύχια, με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν:

  • Υπηρεσίες κομμωτηρίου
  • Μανικιούρ-Πεντικιούρ
  • Soprano ice laser για μόνιμη αποτρίχωση
  • Αποτριχώσεις με κερί και ριζική αποτρίχωση με υπολογιστή για λευκές τρίχες
  • Υπηρεσίες φρυδιών και βλεφαρίδων
  • Υπηρεσίες μασάζ
  • Θεραπείες προσώπου
  • Θεραπείες σώματος
  • Μακιγιάζ (απλό, βραδινό, νυφικό, θεατρικό)

Με αφετηρία τα κορυφαία υλικά, τα αποτελέσματα είναι σίγουρα εγγυημένα. Μάλιστα, για να μπορείτε να περιποιείστε τον εαυτό σας με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και στο σπίτι, στον χώρο τους θα βρείτε διαθέσιμα προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα για μαλλιά, πρόσωπο, σώμα και άκρα, αλλά και διάφορα είδη δώρου για να τα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι τιμές τους σχετικά με την ποιότητα που προσφέρουν είναι πολύ φιλικές και για να μην στερείτε κανένας τις υπηρεσίες τους, ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του έτους πολύ συμφέρουσες προσφορές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook και από τη σελίδα τους στο Instagram.

Το Elegance and Beauty σάς εγγυάται άψογα αποτελέσματα, εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και δημιουργούν για τον κάθε έναν ξεχωριστά μια διαφορετική προσωποποιημένη εμπειρία. Είμαστε σίγουροι πως αν τους δοκιμάσετε δεν θα τους αλλάζετε!

Ασφάλεια και υγιεινή απέναντι στον Covid19

Η λειτουργία του Elegance and Beauty προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Ελευθέριου Βενιζέλου 141, Μενεμένη

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-21:00
Σάββατο 09:00-17:00