Ένα νέο άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής τράβηξε την προσοχή μας. Η Antigone D παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με σαφείς αναφορές στην electronica και στις δικές της επιρροές από μεγάλους καλλιτέχνες του είδους.

Από πολύ μικρή ή Antigone D είχε πάθος για τη μουσική και μεγάλη αγάπη στον Marc Almond και τον Jean Michel Jarre. Μέσα από τις σπουδές της στην κλασική και μοντέρνα μουσική, αλλά και από τις μουσικές της επιρροές και πρότυπα, από τους Marc Almond, Jean Michel Jarre, Charles Aznavour, Dalida, Christophe, Vangelis Papathanasiou, καθώς επίσης κι από την pop opera, που επηρέασαν την πορεία της ζωής της, συνθέτει σήμερα τις δικές της μουσικές δημιουργίες.

Tον Μάιο κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά από την Protasis Music με τίτλο Next Generation. Το album περιλαμβάνει 15 κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής, σε σύνθεση, ενορχήστρωση, εκτέλεση και programming από την ίδια.

Παίζει πλήκτρα και τραγουδάει, σε μουσικές σκηνές και festival, με γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, pop 80’-90’, latin bossa, τραγούδια ενώ διδάσκει και μουσική από το 2000.

Δείτε το VIDEO CLIP του «Electro Infinity»

 

Κατεβάστε το album από εδώ:

Download link
https://we.tl/lYVMHW2p4Z