Στη Θεσσαλονίκη, στην Γ. Παπανδρέου (Aνθέων) 53, στο «LAIKA, the cosmonaut cafe» εκτίθεται σήμερα το σύνολο μιας εργασίας, μέρη της οποίας έχουν παρουσιαστεί στις δύο τελευταίες χρονικά Cheap art, Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Στην ουσία, πρόκειται για το σχόλιο του pop art καλλιτέχνη – παρατηρητή πάνω σε διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν, κοινωνικά, πολιτικά, προσωπικά. Η συγκεκριμένη «παρατήρηση» εκτείνεται  σε βάθος χρόνου 10ετίας μιας και η «μελέτη» ξεκίνησε περί τα τέλη του 2007 και -παράλληλα με άλλες εργασίες- συνεχίζεται ως τις μέρες μας και θα συνεχίσει και πέραν αυτών.

Τα 22 έργα, διαστάσεων 30X40 εκατοστών (μέσου όρου) είναι αυθεντικές δημιουργίες, κατασκευασμένες σε σχεδιαστικό – διανυσματικό πρόγραμμα υπολογιστή. Έχουν καλλιτεχνική εκτύπωση σε μαύρο kappa fix και ματ πλαστικοποίηση. Πρόκειται για αυθεντικά – υπογεγραμμένα  αντίτυπα (1 έως 10 για κάθε έργο), σε εξαιρετικά «pop» τιμή (35 ευρώ για κάθε αυθεντικό αντίτυπο).

Διάρκεια έκθεσης: έως Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2017

bio

Ο Σταμάτης Παπαδήμος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βόλο, απ’ όπου κατάγεται. Είναι πτυχιούχος με «άριστα» του «Saint Luc» Higher School of Plastic Arts, Βρυξέλλες (1988-1994). Είναι Γραφίστας και από το 2008 ζωγραφίζει επαγγελματικά. Μεταξύ Βόλου, Αθήνας, Νέας Υόρκης και Θεσσαλονίκης έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις εικαστικών. Είναι μέλος της πλατφόρμας πολιτικού σκίτσου «Cartoon Movement», Άμστερνταμ (2011).

Περισσσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη:

Linkedin: Stamatis Papadimos

Flickr: Stamatis Papadimos’ photostream

Περισσσότερες πληροφορίες για το «LAIKA, the cosmonaut kafe»:

Facebook: LAIKA

Tηλ. Επικοινωνίας: 2310 238 462

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ