Ξαφνική αναστολή λειτουργίας για μεγάλο γυμναστήριο που δραστηριοποιούνταν στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Το κλείσιμο του γυμναστηρίου έγινε ξαφνικά και δίχως την πρότερη ειδοποίηση των πελατών που είχαν ήδη πληρώσει την συνδρομή τους για τη χρήση των χώρων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από την υπεύθυνη του καταστήματος η κατάσταση έχει ως εξής:

«Μετά και τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τους φίλους και τα μέλη του γυμναστηρίου Fitness4all της Δημητρίου Τσιαπάνου 25-29 Β Άνω Τούμπα.

Ως νόμιμος κάτοχος του σήματος Fitness4all, αλλά και ως πρώην υπεύθυνη του γυμναστηρίου αυτού θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η αναστολή λειτουργίας του ουδεμία σχέση έχει με εμένα, αλλά απεναντίας συνδέεται αυστηρά σε απόφαση του μεγαλομετόχου της επιχείρησης.

Σημειώνω, επίσης, προς αποφυγήν κάθε κακόβουλης ερμηνείας της παρούσας, ότι τέτοιες αήθεις πρακτικές δε συνάδουν με την μέχρι τώρα επαγγελματική μου υπόσταση και δραστηριοποίηση στον εν λόγω χώρο. Δεσμεύομαι εφεξής να σας κρατώ ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη ήθελε προκύψει σε σχέση πάντα με την απόφαση της πλειοψηφίας των εταίρων.

Ειλικρινά λυπούμαι βαθύτατα για την απρόσμενη τροπή που έλαβαν τα πράγματα και την ταλαιπωρία που υφίστασθε».

Μέλη του γυμναστηρίου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που έκλεισε το γυμναστήριο, αλλά και για το γεγονός πως ούτε ενημερώθηκαν, ούτε έχουν λάβει την οποιαδήποτε ενημέρωση για τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τα πακέτα των επόμενων μηνών.

Δείτε τη δημοσίευση στη σελίδα τους στο facebook:

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Gepostet von Fitness4all am Montag, 11. November 2019