Ένα bar που από το 1990 έχει ταυτιστεί με την καλή μουσική με ψαγμένες rock και ποπ επιλογές, την ιδιαίτερη διακόσμηση και τα δυνατά πάρτυ, αποφάσισε να ρίξει αυλαία και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο Facebook. Ο λόγος για το διαχρονικό στέκι, Διατηρητέο, στον πεζόδρομο της Ικτίνου.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Φίλες και φίλοι
μετά από 32 χρόνια ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ,λόγω ειδικού σήματος της πολεοδομίας Θεσσαλονίκης περί επικινδύνου και την πλήρη αδιαφορία για επισκευή της κληρονόμου του αείμνηστου ιδιοκτήτη μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΗΛΙΑΔΗ , Χαρούλας Πλιάτσικα δυστυχώς δεν θα λειτουργήσει ,σκεπτόμενοι πρώτα την ασφάλεια την δική σας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας για το ότι μια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ (και όχι μόνο συνήθεια), ένα κομμάτι της ζωής μας δεν θα επαναληφθεί.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλες αυτές τις δεκαετίες για όλα αυτά που περάσαμε μαζί και είμαστε χαρούμενοι (κι έτσι να μας θυμάστε) που δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο ,έναν μοναδικό τρόπο διασκέδασης, μια ολόκληρη σχολή που ευτυχώς πολλοί νεότεροι συνάδελφοι επαγγελματίες υιοθέτησαν και βελτίωσαν. ΑΛΛΑ όπως λέει και το τραγούδι που σας αφιερώνουμε σας αποχαιρετάμε με αγάπη και είναι σίγουρο ότι κάπου θα ξαναβρεθούμε γιατί όπως γνωρίζετε όλες και όλοι σας το moto μας THE PARTY IS GOING ON AND ON…….
Με πολύ αγάπη να θυμάστε τις όμορφες, μοναδικές στιγμές που περάσαμε όλοι ΜΑΖΙ στο σπίτι μας ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΙΚΤΙΝΟΥ 12 1ος όροφος
ΟΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΙ
Λευτέρης Γεωργιάδης-Χρήστος Κουδούνης-Βάιος Ποδιώτης»