Ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη, το Saints Stores στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ανακοίνωσε στις 13 Ιουλίου 2020 ότι κλείνει μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εστίασης. Το Saints Stores είχε καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο vegan εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ενώ συμμετείχε σταθερά στα best100 του biscotto thessaloniki τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση

Η ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook αναφέρει:

«Αγαπημένοι μας πελάτες,

Ο κύκλος του The Saints stores έκλεισε σήμερα ύστερα από μεγάλη προσπάθεια να σταθούμε στα πόδια μας μετά το lockdown του κορονοϊού και την πτώση που υφίσταται αυτόν τον καιρό η αγορά.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθειά μας όλο αυτό το διάστημα.
Κλείνουμε τις βαλίτσες αυτού του θαυμάσιου τριετούς ταξιδιού γεμάτες αγάπη, δημιουργικότητα, κοινωνική προσφορά, νόστιμες vegan λιχουδιές και πάνω απ’ όλα τις αναμνήσεις από τις υπέροχες παρουσίες σας!
Όταν ένας κύκλος κλείνει, πάντα ανοίγει ένας νέος… επομένως επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.

Keep Calm & Go Vegan! 🌱» 

https://www.facebook.com/thesaintsstores/videos/942589549500002/?__xts__[0]=68.ARAzQDutf6A9qvZccsE7FTYTiLCvUmKFtK_NhMTQnMIOn8wb4IYFm0sIUHVYHm2Fsf1eiMv_8RFRo4-WdZ3sKtuoZtx7OSPYPnOGSvoSvJtV0y4UMyAULvDISSSSPBDqzUOAwqzBgyNkpkWgG0Cc8T8PhCoQ9-sD7G7g5zpPdRvfAyB_lxg8zYLHu6AIgIIarN26jyKYaGXLFAD765wG2SAunwiVDFghz0wgBHLQ3CPj7xF21uxVyomBuIZzgeFuiT2z7HUNmOZ3Qa9ahZfQB1b_nsHFCVIoLTWIsLIw7fVQf-1biWW3SASMQ7gQEmcKTsi0TWQK7n3SQyOLrnY8BO5zx0KJK0KsszU&__tn__=-R

Ένας χώρος που ξεχώρισε στη Θεσσαλονίκη

Μας σύστησε το αναπάντεχα πλούσιο μενού του, τα ξεχωριστά του ροφήματα και χυμούς, με όλες τις πρώτες ύλες να είναι βιολογικής ή φυσικής καλλιέργειας. Η πρότασή του δεν περιοριζόταν μόνο στις γευστικές επιλογές, όλη η φιλοσοφία του ήταν φιλική προς το περιβάλλον και έκανε πράξη το «Zero Waste» ώστε να αξιοποιούνται στο μέγιστο όλα τα προϊόντα και τα υπολείμματά τους.

Συμμετοχή σε κοινωφελείς δράσεις

Οι υπεύθυνοι του The Saint Stores συμμετείχαν ενεργά ή να οργάνωναν δράσεις με κοινωφελή χαρακτήρα είτε μέσω του φαγητού είτε σε σχέση με το περιβάλλον. Έτσι έχουν συμμετοχή στη διοργάνωση καθαρισμών παραλιών μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS, σε δράσεις διανομής φαγητού σε αστέγους και άλλες ευπαθείς ομάδες και σε αρκετές ακόμη δραστηριότητες και πρωτοβουλίες αντίστοιχου χαρακτήρα.

Η Παύλου Μελά 1 δε θα είναι πλέον ίδια.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Παύλου Μελά 1