Είσαι κάτοχος της biscotto members card; 

Τότε μπορείς να πάρεις μέρος στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου την Τρίτη 18 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και το live του Γιάννη Χαρούλη την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής!

 

 

Φόρμα Συμμετοχής

Δήλωσε Συμμετοχή!
Εάν είσαι biscotto member, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email, αριθμό κάρτας), κάνε check ποιο live θέλεις να παρακολουθήσεις μέχρι και την Τρίτη 18/6 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθεί 1 διπλή πρόσκληση για το live της Μαρίζας Ρίζου την Τρίτη 18 Ιουνίου και 1 διπλή πρόσκληση για το live του Γιάννη Χαρούλη την Τετάρτη 19 Ιουνίου!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Κάρτας*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Γιάννης Χαρούλης
Χράπα Αγγελική

Μαρίζα Ρίζου
Καρρά Σοφία

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.


Δεν είσαι κάτοχος της biscotto members card;

Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρο την biscotto members card μόνο με 10€ ετήσια συνδρομή, αντί για 20€, μόνο για 30 ημέρες για να παίρνεις και εσύ μέρος στου διαγωνισμούς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για biscotto members!

Γνώρισε λίγο καλύτερα τη biscotto members card

H biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.

H biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.

* Η προσφορά συνδρομής με 10€ ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν μέχρι 30 Ιουνίου 2019 είτε τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε ηλεκτρονικά στο memberscard.biscotto.gr είτε μέσω αίτησης στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ | ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ