Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αρχίσαμε να κινούμαστε καθημερινά στα Δυτικά της πόλης για να ανακαλύψουμε οι ίδιοι τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις για καφέ, ποτό, φαγητό και γενικότερα ψυχαγωγία, διασκέδαση, δράσεις και shopping τη σεζόν 2018-2019.

Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη αφιέρωμα για τη ζωή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά να κάνουμε τη ζωή της πόλης στα Δυτικά κομμάτι του biscotto thessaloniki.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, δημιουργήσαμε μια σταθερή δυναμική νέα ενότητα στην οποία και αποφασίσαμε να ανεβάζουμε ό,τι καλύτερο ανακαλύπτουμε στη Δυτική Θεσσαλονίκη και να το μοιραζόμαστε τόσο με τους ίδιους τους κατοίκους των περιοχών που ανήκουν Δυτικά όσο και με όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του Κέντρου της πόλης, της Ανατολικής Θεσσαλονίκης αλλά και των επισκεπτών της.

Δείτε περισσότερα στην ειδική ενότητα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις προτάσεις για τη ζωή στη Δυτική πλευρά της πόλης ενώ μπορείτε να μας στέλνετε και τα δικά σας αγαπημένα σημεία και events από την περιοχή στο [email protected].

#biscottoGoesWest