Το Athena Urban Eatery είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για snacks, brunch αλλά και comfort food που συναντάμε στη Θεσσαλονίκη και έχουμε εξηγήσει ήδη τους λόγους, που συνοπτικά βασίζονται στο τρίπτυχο: ποιοτικά υλικά, παρασκευές εξ ολοκλήρου μέσα στο κατάστημα και ενημερωμένο και φιλικό προσωπικό.

Εδώ θα σταματήσεις με το αυτοκίνητο για να πάρεις καφεδάκι, χυμό και ένα αλμυρό ή γλυκό snack συνεχίζοντας τις δουλειές σου. Φυσικά για όσους θέλουν κανονικό πρωινό οι ομελέτες αλλά και τα pancakes είναι στη διάθεσή τους. Επίσης, μπορείς κάνεις μία στάση για να καθίσεις στο σαλόνι για ένα lunch break που περιλαμβάνει και σαλάτες, νόστιμες προτάσεις ζυμαρικών και ριζότο, ζουμερά burgers καθώς και πιάτα ημέρας. Σας το είπαμε, δε βρίσκεστε σε ένα συνηθισμένο urban eatery spot.

Το δε απόγευμα, το Athena Urban Eatery είναι ό,τι καλύτερο καθώς μπορείτε να απολαύσετε όλες τις προτάσεις του με το καφεδάκι σας, ένα αναψυκτικό ή ένα δροσερό cocktail. Συνδυάστε το με τη βόλτα στη Νέα Παραλία και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα «τσιμπήματα» γνωρίζοντας τη διαφορά στην ποιότητα, τις γεύσεις αλλά και στο συνολικό service ενός σύγχρονου all day café-restaurant.

 

Δύο ειδικές προσφορές για να το γνωρίσετε καλύτερα

Τα πράγματα είναι απλά. Για να σας γνωρίσει και να το γνωρίσετε καλύτερα το Athena Urban Eatery σχεδίασε 2 προσφορές.

Στην πρώτη αν δύο άτομα κάνουν κατανάλωση 18€, τότε μπορούν να επιλέξουν ένα πιάτο του καταλόγου (οποιοδήποτε) και να το απολαύσουν δωρεάν.

Στη δεύτερη, αν καθημερινά 17:00 – 22:00 κάνετε κοινοποίηση της παρουσίας, story ή ανάρτηση στα social media με αναφορά (tag) στο Athena Urban Eatery, ο καφές σας είναι κερασμένος.

Ένα ακόμη, λοιπόν, κίνητρο για να συναντηθείτε σ’ ένα σύγχρονο bakery-cafe που κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το Athena Urban Eatery στο facebook και στο instagram.

Athena Urban Eatery
Περιοχή
Νέα Παραλία

Διεύθυνση
Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 47

Τηλέφωνο
2310810755

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ