Η Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου, σε συνέχεια των κινηματογραφικών προβολών στη Γειτονιά με μια κοινή ανάγκη για αφύπνιση, προβληματισμό και συλλογική συνεύρεση, συνεχίζει να διοργανώνει τις κινηματογραφικές προβολές στο Πάρκο Τσέπης.

Αυτή την Τετάρτη 31/7, στις 21.15′ προβάλει τη ρομαντική/δραματική/αισθηματική ταινία επιστημονικής φαντασίας: «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), σε σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί – αμερικανικής παραγωγής 2004 και διάρκειας 108′.

Υπόθεση

O Τζόελ ξαφνικά ανακαλύπτει πως η φίλη του, Κλεμενταϊν, φρόντισε να σβήσει τις μνήμες της ανεμοδαρμένης σχέσης τους από τη μνήμη της. Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας αποφασίζει να σβήσει και από τη δική του μνήμη την Κλέμενταϊν.
Καθώς οι αναμνήσεις του Τζόελ σιγά σιγά εξαφανίζονται, αυτός αρχίζει να ανακαλύπτει και πάλι την αγάπη του για την Κλεμενταϊν. Από τα βάθη των υπολειμμάτων του μυαλού του θα προσπαθήσει να διακόψει τη διαδικασία, αφού είναι πια σαφές, πως ο Τζόελ δεν μπορεί να βγάλει την Κλέμενταϊν από το μυαλό του.

Μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με παρέα και να φέρετε ό,τι νομίζετε ότι θα χρειαστείτε!
Εκεί θα υπάρχουν δροσερές μπύρες και νερά και πολύ καλή διάθεση.

Όπως πάντα, η είσοδος είναι δωρεάν.

 

info
Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 21.15
Πάρκο Τσέπης
Γειτονιά Αλ. Σβώλου

Ταινίες Cine News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ