Σε ένα από τα στενάκια της Ευκαρπίας θα συναντήσετε ένα κουκλίστικο θεματικό café, που μόλις εισέλθετε στο εσωτερικό του ξεδιπλώνεται μπροστά σας μια ονειροχώρα. Και τα spot εκείνα που μας χαρίζουν μαγεία και μας απομακρύνουν για λίγο από την ρουτίνα της πόλης, τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Πρόκειται για το Doragon café, με τα ξωτικά του να σας περιμένουν Τρίτη έως και Κυριακή για μοναδικές εμπειρίες.

Ανάλογα με την περίοδο που θα το επισκεφτείτε θα δείτε και ένα διαφορετικό decor που εντυπωσιάζει. Άλλοτε, λοιπόν, θα σας καλωσορίσουν μυστηριώδη πλάσματα από σκοτεινούς και μαγικούς κόσμους και άλλοτε τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη. Στο εξωτερικό του θα σας τραβήξει την προσοχή ο μεγάλος δράκος που δεσπόζει στην είσοδο.

Και μόλις καθίσετε στα ιδιαίτερα τραπεζάκια του Doragon, ανοίγεται μπροστά σας ένας γευστικός κόσμος, διαμορφωμένος ανάλογα με το θέμα της εκάστοτε περιόδου. Ξεκινάμε με το πεντανόστιμο πρωϊνό που σερβίρεται από τις 09:00 μέχρι τις 14:30, παρέα με μοσχοβολιστό καφέ και ευφάνταστα ροφήματα, συνεχίζουμε με τα θεϊκά χειροποίητα θεματικά γλυκά και κλείνουμε με μια επιλογή πιάτων τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε μέχρι τις 23:30, που κλείνει η κουζίνα. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να τα ανακαλύψετε από κοντά.

Αφεθείτε στην περιποίηση του φιλόξενου και πάντα χαμογελαστού προσωπικού, με τις εντυπωσιακές ενδυμασίες, και ταξιδέψτε με τις παραμυθένιες μελωδίες, που και αυτές αλλάξουν ανάλογα με την εποχή που φιλοξενείται στον χώρο.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Αγίου Κωνσταντίνου 13, Ευκαρπία