Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο στις 25 Δεκεμβρίου; Στα Pax Homemade Burgers Χριστούγεννα έχουν όλο το Δεκέμβριο και το αποδεικνύουν μέσα από το υπέροχο menu τους. Βρεθήκαμε στο νέο κατάστημα Pax στην Κούσκουρα και δοκιμάσαμε την υπέροχη Santa πρόταση στο burger του.

Το Camembert and Cranberry BBQ burger αποτελείται από ψωμί Brioche, φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 120γρ., παναρισμένο τυρί Camembert (το πιο νόστιμο απ’ όλα) , Cranberry BBQ Sauce, Τομάτα, Ρόκα και Pomegranate Mayo Sauce! Ναι – ναι! Αυτό είναι ό,τι καλύτερο πρόκειται να δοκιμάσεις μετά τα μελομακάρονα στις γιορτές! Προτείνουμε να το συνοδεύσετε  με φρέσκες τηγανητές πατάτες, side salad και τραγανά Onion Rings.

Και όλα αυτά στο νέο και πιο κεντρικό κατάστημα των PAX στην Kούσκουρα 3. Ένας πανέμορφος χώρος με industrial αισθητική και εκείνη την ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις σα να βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη. Κάτι για το οποίο σίγουρα ευθύνεται και η ανοιχτή κουζίνα στην οποία ετοιμάζονται τα burgers από τους chef ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας.

Δοκιμάστε το πρώτοι!

Pax Homemade Burgers:

  • (ΝΕΟ) Κούσκουρα 3, Κέντρο. Τηλ: 2310 256389
  • Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο. Τηλ: 2310 221 852
  • Mediterranean Cosmos, Πυλαία. Τηλ: 2310 028 650

facebook: https://www.facebook.com/PaxBurgersKalapothaki/

twitter: https://twitter.com/PaxBurgers,

instagram:  http://instagram.com/paxburgers

www.paxburgers.gr