Είναι γνωστό ότι στον πεζόδρομο της Ικτίνου, το «Λάδι και Ρίγανη» διατηρεί την αυθεντικότητα ενός ψητοπωλείου δίνοντας του ταυτόχρονα μια νέα διάσταση. Αυτό εξάλλου, ήταν κάτι που διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή τόσο από τις γεύσεις που προσφέρει, όσο και από την αισθητική του χώρου που χαρίζει. Τι κάναμε όμως 30 δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 9 Μαΐου εκεί;

Το ερώτημα απλό! Το «Λάδι και Ρίγανη» μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύουν πρώτοι τα νέα είδη του ανανεωμένου του menu έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με συναδέλφους για όλα εκείνα τα ωραία που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη αυτήν την περίοδο. Και το καλύτερο; Δοκιμάζοντας μοναδικές αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα

Η γευστική  μας εμπειρία, εκείνο το Ανοιξιάτικο απόγευμα Τρίτης, ξεκίνησε από τα ζεστά ορεκτικά. Αυγά με χειροποίητο καβουρμά και φρέσκες τηγανητές πατάτες, λουκάνικα τζουμαγιάς με πουρέ καρότου και τζίντζερ ήταν μόνο η αρχή! Στη συνεχεία ήταν η σειρά για το βαρύ πυροβολικό του «Λάδι και Ρίγανη»  Rib Eye, fajitas με γύρο ή ταλιάτα ενώ εκείνα που πρόκειται να μας μείνουν αξέχαστα ήταν τα Spare ribs που σιγοψήνονται στη μαρινάδα τους στο φουρνάκι. Αγαπημένος όλων, επίσης ο γιαουρτλού γύρος αλλά και το σπέσιαλ «Λάδι και Ρίγανη» στη σχάρα, ένα φιλεταρισμενο χοιρινό που κάτι μυστικό στη συνταγή του, το οποίο ορκιστήκαμε ότι δε θα αποκαλύψουμε ποτέ, απογειώνει την απόλαυση! 

Ευχαριστούμε «Λάδι και Ρίγανη»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ